Esports

“Vull un projecte ambiciós i guanyar títols”

El terrassenc Dani Olmo, guanyador de l’edició d’enguany de l’Eurocopa, va visitar el seu campus per conversar amb els seus participants, i també va parlar del seu possible futur

El jugador internacional terrassenc parlant amb alguns dels participants de la cinquena edició del seu campus / Nebridi Aróztegui

Aniràs al Barça? La pregunta, primer de tot, no la van fer els periodistes que van anar al Campus de Dani Olmo, sinó un dels nens que hi participen. El flamant guanyar de l’Eurocopa 2004 va visitar el seu campus i va parlar una bona estona amb els seus participants, que també li van fer altres preguntes sobre la seva experiència en la competició disputada a Alemanya.
El davanter egarenc va respondre totes les qüestions dels infants, que li van demanar quin era el seu jugador preferit, que resulta que era l’uruguaià Diego Forlán, de qui va destacar que jugava bé amb les dues cames, una habilitat important en el futbol. Però, si ha de triar algun dels que ha pogut jugar, escull sense dubtar el centrecampista Sergio Busquets.

No va faltar la pregunta dels últims anys, Messi o Cristiano Ronaldo? Dani Olmo, també sense pensar-ho gaire, va deixar anar el nom de l’argentí. Dani Olmo va fer alguns tocs de pilota en un “rondo” amb alumnes del campus durant una estona i també va signar autògrafs i es va fer fotografies amb qui ho va demanar. El davanter egarenc es va mostrar molt satisfet per veure a molts dels nens que han assistit al seu campus anteriorment i també de conèixer als que participen per primera vegada. Un campus, com va recordar, que destina íntegrament els seus beneficis a l’associació AFANOC, relacionada amb els infants que pateixen càncer.

Sobre el futur

Dani Olmo, sobre el seu futur, va dir “no hi ha hagut temps de parlar de moltes coses perquè hem estat de celebració i qui s’ocupa d’això ja sap que vull fer i ara toca descansar una miqueta”. No va voler revelar si vol deixar el seu actual equip, el RB Leipzig, i la lliga alemanya i va manifestar que “ja ho veurem, jo vull estar a un lloc on em vulguin i se’m valori” i sobre possibles destins que han aparegut en els mitjans, va apuntar que “sempre és bonic veure el teu nom relacionat amb els millors equips, però no és una cosa que em descentri molt”.
“Soc ambiciós i el que vull és seguir guanyant, però en el RB Leipzig també he guanyat títols i hem fet història i el club sap que vull fer i, en aquest sentit estic molt tranquil”, va declarar. Li van preguntar sobre si li agradaria jugar amb Lamine Yamal i va respondre que “és molt bo i ha fet una Eurocopa increïble i esperem que continuï així molts anys”.
Del seu possible retorn al Barça, on va estar fins a la categoria cadet, va assegurar que “el que vull és un projecte ambiciós i guanyar títols”. També, sobre si esperarà un moviment per part del club blaugrana abans de prendre una decisió, Dani Olmo va tornar a reiterar que “ja es veurà què passarà i la meva gent està treballant, hi ha algunes opcions i ara el que vull és celebrar la victòria i a descansar”.

Seguit en la distància

Va parlar sobre la resposta de la ciutadania de Terrassa, que ha seguit les evolucions de la selecció espanyola i va assegurar que “és un orgull i ha sigut increïble” i va agregar que “ho he seguit en la distància i vaig veure imatges del parc de Vallparadís i veure com Terrassa es bolcava amb la selecció” ha suposat un motiu de satisfacció com a terrassenc.
Va parlar, així mateix, de l’èxit de la selecció espanyola en aquesta competició europea, que s’ha atribuït en molts mitjans a la seva força com a equip. En aquest sentit, Dani Olmo va explicar que “crec que des del principi s’ha demostrat dins del camp i fora el bon ambient i les bromes” que hi havia entre els jugadors. “Lamine i Nico s’han fet una mica més virals, però en el temps lliure fèiem coses en grup, anàvem a dinar o jugàvem a ping-pong i fèiem sobretaula”, va afegir. El davanter terrassenc del conjunt alemany del RB Leipzig també va manifestar que la selecció de Luis de la Fuente “érem un equip per ser campió i ho hem aconseguit”.

To Top