Terrassa

S’obren dos nous esvorancs a la calçada a Terrassa

Les alertes han arribat des del carrer Ample i el de Salmerón

Els bombers intervenint aquest dimecres al carrer Ample

L’aparició de dos nous esvorancs a la calçada ha obligat a intervenir aquest dimecres els serveis d’emergències en dos punts de Terrassa.

Una de les incidències ha tingut lloc al carrer de Salmerón, a prop de la cantonada amb el d’Ignasi Iglesias, a Sant Pere. El forat, en principi, semblava de dimensions reduïdes, però la Policia Municipal ha tallat el trànsit en el tram afectat de manera preventiva. Al vespre, un con tapava el forat a l’espera d’una inspecció detallada i de la intervenció a dur a terme.

El segon cas s’ha detectat a la intersecció del carrer Ample amb el del Doctor Ferran, al barri de Sant Pere Nord. L’alerta s’ha produït a les 18.27 hores. Els bombers hi han comissionat una dotació, que ha revisat el forat i ha recomanat un sanejament del tros afectat. L’actuació ha durat una hora. Al vespre, operaris municipals hi han col·locat una planxa.

Agents al carrer de Salmerón

El passat 6 de juliol, un esvoranc al mateix carrer, l’Ample, però en el tram de Sant Pere, va obligar a desallotjar un edifici. Després d’una revisió amb equips de georadar, l’Ajuntament va concloure que l’enfonsament havia estat provocat per una esquerda en un col·lector que ha de ser reparat en les properes setmanes. Veïns d’habitatges propers, al carrer de Sagunt, han denunciat també enfosaments en la intersecció amb el carrer de l’Autonomia.

L’Ajuntament, però, ha apuntat aquest dijous, 18 de juliol, que les incidències de dimecres no semblen tenir el mateix origen que l’enfonsament registrat el 6 de juliol al carrer Ample. Encara no hi ha revisions exhaustives, però tot apunta a “petits assentaments” de la terra compactada a sota del paviment.

To Top