Diners

Witeklab obre una nova oficina al Paraguai

L’empresa nascuda a Terrassa, especialitzada en solucions tecnològiques per a la monitoratge i gestió d’infraestructures, ha tancat també un acord de col·laboració amb una companyia amb seu a Utah

Witeklab, empresa originària de Terrassa especialitzada en solucions tecnològiques per al monitoratge i gestió d’infraestructures, impulsa la seva expansió internacional amb una nova oficina a Asunción, la capital del Paraguai, la primera de la companyia en el continent americà.

La mateixa empresa, que té seu a Terrassa i al DFactory Barcelona, explica en un comunicat que des d’aquesta nova seu al Paraguai donarà cobertura a tot Amèrica Llatina oferint les seves solucions als sectors de la construcció i la gestió d’infraestructures, basades en la detecció i monitoratge mitjançant sensòrica avançada i la transmissió, tractament i presentació de dades.

A més, coincidint amb l’obertura d’aquesta nova oficina, Witeklab també ha firmat un acord de col·laboració amb Busscollab, empresa amb seu a Utah (Estats Units), per introduir una de les seves solucions al mercat nord-americà. Es tracta de Corrochip, pensat per al monitoratge i l’avaluació de la corrosió en estructures de formigó armat.

Manel Torrentallé, CEO de Witeklab, assenyala que “Utah és un mercat estratègic per a la companyia, en ser una des les economies més dinàmiques dels Estats Units, el PIB de la qual creix a una taxa superior a la mitjana nacional i també altament diversificada, amb els sectors tecnològic i de serveis de construcció entre els més forts”.

Des de l’empresa local asseguren que la corrosió és un repte per als gestors d’edificis i infraestructures en aquest Estat nord-americà, on les condicions ambientals particulars, amb zones amb salinitat elevada, són un risc per a la integritat de les estructures de formigó armat. En aquest sentit, sostenen que els sistemes per a la detecció de la corrosió i el monitoratge de la salut de les estructures desenvolupats per Witeklab “ofereixen solucions molt avançades a aquest inconvenient respecte a altres sistemes disponibles en el mercat, amb prestacions úniques per a l’assegurament de la integritat i el manteniment predictiu de les construccions de formigó armat”.

Mitjançant aquest acord amb l’empresa nord-americana, Witeklab posa a la disposició dels clients de Busscollab els seus serveis de consultoria tècnica i assessorament.

Des de la firma terrassenca asseguren que aquesta nova aliança i l’obertura de l’oficina a Paraguai marquen una fita important en la seva expansió internacional i constitueixen “un pas estratègic que permetrà a la companyia consolidar la seva posició com a líder en el desenvolupament de solucions tecnològiques per al monitoratge i gestió d’infraestructures i reforçar el seu compromís amb la innovació i el creixement”.

Telecomunicacions i sensòrica al servei de les grans infraestructures

Witeklab obre una nova oficina al Paraguai
To Top