Esports

Pronòstics amb un campió poc previst

Abans del debut de la selecció espanyola a l’Eurocopa 2024, el Diari de Terrassa va fer una porra entre terrassencs relacionats amb el futbol. Només un va encertar el campió

Set personatges del món del futbol terrassenc van fer els seus vaticinis a la porra que va preparar el Diari de Terrassa de cara a aquest torneig / nebridi aróztegui

Fer pronòstics és com jugar a la loteria, en la majoria dels casos i, quan hi ha grans competicions de seleccions, com el Mundial o l’Eurocopa, sovint, els que semblen favorits acaben sent la decepció i els jugadors de qui s’espera més, acaben oferint molt menys. Sempre hi ha equips revelació, jugadors que ningú s’espera que ho facin força bé i grans fracassos. Diari de Terrassa, abans del debut de la selecció espanyola amb Dani Olmo a les seves files, va convocar a diversos personatges de la ciutat relacionats amb el futbol per saber quins eren els seus auguris de cara a aquest torneig. Només un, Miquel Olmo, pare del Dani, va encertar la selecció guanyadora.

Olmo pare va fer una aposta evident per l’equip del seu fill Dani i el va triar com a guanyador. Hi va haver altres dos dels participants que van endevinar quina selecció seria la finalista. Cristian García, entrenador del San Cristóbal i el centrecampista del Terrassa FC fins a la passada temporada, Àlex Fernández, tenien clar que Anglaterra jugaria la final i la perdria. Curiosament, tots dos apostaven per una França campiona.

Dos dels consultats, el periodista Lluís Cervelló i Joaquim Hernández, exjugador i exentrenador i pare de Xavi, van preveure que el subcampió, la selecció anglesa, seria el campió, però no van encertar. Max Llovera, internacional andorrà que juga al San Cristóbal, i Carles mota, president del Jàbac, veien a Alemanya campiona, però l’amfitriona va quedar fora a quarts de final.

Millor jugador

Rodri, de la selecció espanyola, va ser nominat com a millor jugador del torneig, però ningú ho va augurar. Kylian Mbappé va rebre tres suports, de Cristian García, Joaquim Hernández i de Carles Mota, mentre que Olmo va designar el seu fill Dani, Max Llovera i Àlex Fernández a Phil Foden i Lluís Cervelló a Harry Kane.

En l’apartat de possible selecció revelació, tots van punxar estrepitosament. Ucraïna era la triada per Cristian García, Lluís Cervelló i Max Llovera, Hongria la de Miquel Olmo, Croàcia la de Joaquim Hernández, Escòcia la de Carles Mota i Dinamarca la d’Àlex Fernández. De totes, només Dinamarca va classificar-se per als vuitens de final i va quedar fora dels quarts de final. Tot plegat, va ser una juguesca simpàtica i per passar l’estona.

Pronòstics amb un campió poc previst
To Top