Contingut patrocinat

TMESA fa ciutat a la seva nova campanya

Tmesa

La companyia d’autobusos urbans posa en valor els equipaments i serveis de Terrassa

TMESA, la companyia de transports municipals d’Ègara, llança la seva nova campanya on posa en valor els diferents equipaments i serveis de la ciutat de Terrassa, mostrant com les línies de bus urbà apropen la ciutadania als diferents punts d’interès.

Un compromís amb els ciutadans i ciutadanes

TMESA reafirma així el seu compromís amb els terrassencs i terrassenques, destacant la importància de la mobilitat urbana per accedir de forma còmode i sostenible a una àmplia gamma de serveis i activitats. I és que les línies de bus de TMESA connecten de manera eficient tota la ciutat, facilitant l’accés als àmbits que protagonitzen la campanya d’aquest any.

“El transport que t’apropa a…” és l’eix principal de la campanya i el missatge per a tots els ciutadanes i ciutadanes de Terrassa: TMESA és el transport que t’apropa al patrimoni, a l’esport, a la salut, a la cultura, a la natura, a l’educació i al comerç. I a més, et connecta amb la resta de transports interurbans. En cada cas, són els propis equipaments de la ciutat els qui formen part de la imatge de la campanya.

En el cas del patrimoni, el conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere –màxim exponent de l’arquitectura romànica a Terrassa– i la Masia Freixa –d’estil modernista– són els protagonistes. La riquesa històrica i patrimonial de la ciutat, formada per edificis emblemàtics i monuments, és accessible per a tots i totes amb les diferents línies de bus urbà.

L’àmbit de l’educació està il·lustrat amb l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa com a exemple de lideratge educatiu: la UPC és la universitat líder de l’Estat en enginyeries. Alumnes d’escoles i instituts i estudiants universitaris poden desplaçar-se fàcilment al seu centre educatiu en bus, per a promoure una educació accessible per a tothom.

En l’esport, és l’Estadi Olímpic l’equipament escollit. Una instal·lació esportiva que és l’abanderada de l’esport a la ciutat, on juga com a local el Terrassa FC i que va ser la seu del Torneig Olímpic d’Hoquei Herba el 1992. TMESA facilita l’accés als poliesportius de Terrassa, fomentant així un estil de vida saludable.

Pel que fa a la cultura, la nostra ciutat compta amb una gran quantitat de teatres, museus i centres culturals que acullen una gran quantitat d’espectacles i exposicions, i que estan a l’abast de tothom gràcies a una xarxa de busos que garanteix poder arribar-hi còmodament des de qualsevol barri.

Si parlem de comerç, el mercat simbolitza el comerç local i de proximitat. Dia a dia tots els seus comerciants ofereixen una gran varietat de productes de proximitat i de qualitat als terrassencs i terrassenques. Una metàfora que engloba tot el teixit comercial de petits i mitjans comerços de la ciutat, fàcilment accessible amb les línies de bus urbà.

Pels qui volen gaudir de l’entorn natural de Terrassa, l’anella verda està a pocs minuts de distància de tots els barris amb TMESA. Les diferents línies de bus donen l’oportunitat a tothom d’accedir a aquest territori que envolta la ciutat, ple de boscos i camps de gran valor ambiental.

En sanitat, hospitals, centres de salut i clíniques estan perfectament connectats a través de l’autobús urbà, per assegurar que els ciutadans i ciutadanes rebin l’atenció mèdica adequada sempre que ho necessitin.

A més, les línies de TMESA connecten de manera eficient amb altres mitjans de transport públic interurbans (autobusos i trens –FGC i Renfe–) per facilitar la mobilitat mes enllà de la ciutat.

TMESA reflecteix així el seu compromís amb Terrassa i els seus habitants, amb l’objectiu que tothom tingui un accés fàcil i còmode a tot el que la ciutat ofereix. En aquesta nova campanya, els autobusos urbans es mostren no només com un mitjà de transport, sinó com una part integral de la vida diària dels terrassencs i terrassenques.

Una xarxa de transport que uneix

TMESA continua innovant per proporcionar un servei de qualitat, còmode i sostenible. La nova campanya fa ciutat i mostra la visió de futur de la companyia per a una mobilitat urbana que sigui respectuosa amb el medi ambient i centrada en les necessitats dels ciutadans i ciutadanes: poder arribar i accedir a tots els equipaments de la ciutat de forma ràpida i fàcilment accessible.

La companyia de transports municipals d’Ègara treballa diàriament amb un enfocament clar centrat en la sostenibilitat i la innovació, per millorar l’experiència de viatge dels seus usuaris i contribuir al desenvolupament de la ciutat. Tot, per facilitar l’accés al transport públic i, alhora, promoure una cultura de respecte i inclusió.

Per a més informació

TMESA –Transports Municipals d’Egara

Oficina de Mobilitat: C. Iscle Soler, 9

937 882 332 · tmesa.com

To Top