Cultura i Espectacles

La xerrada de Laura Avilés encetarà el Festival de Màgia

El festival tindrà lloc entre el 16 i el 21 de juliol i comptarà amb 26 espectacles i activitats

El Festival de Màgia torna a Terrassa per sorprendre a tothom amb l’art i els  trucs de la màgia. I és que, l’esdeveniment compta amb gairebé una trentena d’artistes convidats

El festival, organitzat per l’Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa, oferirà màgia general, familiar, extrema i de prop, però també comptarà amb artistes especialitzats en màgia itinerant, màgia còmica, manipulació i cardistry, la disciplina basada a fer trucs amb una baralla de cartes.

La celebració es durà a terme entre el 16 i el 21 de juliol a la capital egarenca. I és que, durant sis dies, mags i il·lusionistes d’arreu del territori fascinaran els assistents amb els seus coneixements i espectacles i ho faran a través de fins a 26 activitats, tallers i espectacles.

El festival començarà aquest dimecres amb “Páginas, una gesta cultural”, una xerrada a càrrec de Laura Avilés, fundadora de l’editorial Pàgines Llibres de Màgia. L’editorial ha publicat gairebé 200 títols en espanyol i n’ha imprès més de 300.000 exemplars durant més de tres dècades.

Laura Avilés és la fundadora de l’editorial de màgia més important d’Espanya i, en la xerrada, explicarà el naixement de l’editorial i com va anar creixent el seu projecte per animar a altra gent, sobretot dones, a emprendre en l’àmbit cultural.

Els altres convidats són il·lusionistes vinguts d’arreu del territori català, però també d’àmbit estatal i internacional. Són Victor Cerro, Patri Zenner, Dion, Gonza Martini, Mag Gerard, Novas, Julian de Rosa, Ana Tamariz, Maga Gisell, Teia Moner, Silvana, Martilda, Miguel Ajo, Victor Piña, Yuanje Wang, Alfonso Aceituno, Juan Luis Rubiales, Alan, Iñaki Zabaleta, Francis Zafrilla, Charlie Mag, Jerome Helfenstein, Gaetan Bloom, Manho Han, Mago Migue, Civi Civiac, Daniel Pérez, Albert Díaz, Luis Olmedo.

Aquest festival és un dels esdeveniments que organitza l’Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa per fomentar l’art de l’il·lusionisme o art màgic i, d’aquesta forma, reivindicar la noblesa d’aquest art i la manifestació d’enginy que suposa.

A banda del Festival de Màgia, l’associació també organitza altres xerrades, gales màgiques, espectacles, festivals i conferències. Els objectius de l’associació són mantenir el contacte entre les persones i entitats que es dediquen a l’art màgic i lluitar contra aquells que diguin posseir poders o desmerèixer l’art màgic.

La xerrada de Laura Avilés encetarà el Festival de Màgia
To Top