Terrassa

Renoven tota la instal·lació d’aigua calenta i aire al pavelló d’halterofília de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat també els treballs al camp de futbol de Sant Llorenç. Les dues actuacions busquen adaptar els equipaments a la normativa de prevenció i control de legionel·losi

El Pavelló Municipal d’Halterofília, on té la seva seu el Club de Peses Terrassa, ja està adaptat a la normativa vigent per a la prevenció i control de la legionel·losi. L’Ajuntament de Terrassa va completar fa uns dies les actuacions per millorar l’equipament esportiu.

El projecte, que ha consistit en la renovació de la sala de calderes, de les aixetes dels vestuaris i la implantació de renovació d’aire, es va adjudicar per un import de 76.574 euros a l’empresa Servicio y Desarrollos Marla, S.A. i s’ha desenvolupat al llarg de tres mesos.

L’actuació ha consistit en la substitució de la caldera antiga i l’adequació de la sala de calderes. S’ha renovat tota la instal·lació d’aigua calenta sanitària, substituint les aixetes de les dutxes per unes noves temporitzades antilegionel·losi, adequant la instal·lació d’aigua d’acord a la normativa de prevenció i control de legionel·losi.

També s’ha instal·lat un nou sistema de ventilació d’aire en l’equipament, per tal de garantir la renovació d’aire de les diferents sales i garantir el confort dels usuaris.

També s’actua al Camp de Futbol Municipal de Sant Llorenç

D’altra banda, el passat mes de maig van començar al Complex Esportiu del Camp de Futbol Municipal de Sant Llorenç les obres destinades a complir la norma que fa referència a les instal·lacions de producció tèrmica d’aigua calenta sanitària. Els treballs han estat adjudicades a l’empresa Nespla Instal·lacions, S.L.U. per un import de 124.556 euros.

En aquesta actuació es durà a terme la substitució de caldera actual de gasoil per un sistema d’aerotèrmia i la renovació de la instal·lació d’aigua calenta sanitària, substituint vàlvules termostàtiques i les actuals aixetes per unes noves que donin compliment a la normativa vigent per a la prevenció i control de la legionel·losi. Es preveu que les obres acabin en un termini de quatre mesos. 

To Top