Esports

Reforços per créixer a Primera Catalana

Després d’assolir el desitjat ascens, el primer equip del Club Natació Terrassa ha incorporat cinc nous jugadors a les seves files per intentar consolidar-se a la categoria

Els de Vicenç Díaz van proclamar-se campions del grup 4 de Segona Catalana / lluís clotet

El Club Natació Terrassa ja pensa a donar el màxim de si mateix per competir a Primera Catalana després del desitjat ascens, assolit en l’última jornada de lliga. Per això, el conjunt dirigit per Vicenç Díaz ja ha reforçat la plantilla amb algunes incoporacions. De cara a la propera temporada, l’objectiu serà consolidar-se a la categoria, intentant no patir fins al final per obtenir la permanència.

Com era previsible, el combinat terrassenc ha aconseguit mantenir l’estructura del bloc de l’any passat, però era conscient que necessitava fitxatges per fer-se fort a Primera Catalana. Fins ara, els reforços han estat cinc. D’una banda, Alejandro de la Rubia ha arribat procedent de l’Atlètic Rubí. També s’incorporarà Àlex Cabello, que militava al Can Fatjó. Així mateix, el quadre egarenc ha fitxat a Marc Sánchez, que venia del juvenil preferent del Jabac. A més, dos jugadors del juvenil del CN Terrassa faran el salt al primer equip la temporada vinent: Marc Castillo i Marcos Barrionuevo.

L’equip està pràcticament tancat, però encara falten alguns retocs per acabar-ho d’enllestir. En aquest sentit, l’entrenador Vicenç Díaz afirma que “encara ens falta incorporar un defensa central”. Per altra part, també s’ha de buscar un nou entrenador de porters.

El quadre terrassista ja coneix els rivals que tindrà a Primera Catalana. La categoria compta amb un total de 48 equips, distribuïts en tres grups. El CN Terrassa ha estat enquadrat al grup 2 i, com és habitual, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha dividit els equips de la província de Barcelona amb els de Tarragona, Girona i Lleida.

D’aquesta manera, els rivals del combinat egarenc seran els següents: CE Artesa de Segre, CF Balaguer, CF Borges Blanques, EE Guineueta CF, Club Gimnàstic Manresa. CF Igualada, CF Juneds, CE Júpiter, FC Martinenc, UD Parc, FC Pirinaica, CF Racing Vallbona, UE Sants, CF Singuerlín i CCD Turó de la Peira. El campionat de lliga arrencarà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre.

La lliga arrencarà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre

Consolidar-se a la categoria

Segons el tècnic Vicenç Díaz, “és un grup dur, amb equips que ja estan acostumats a competir en la categoria”. Tot i això, expressa que “tenim clar que el nostre objectiu és consolidar-se a la categoria, aconseguint la permanència al més aviat possible”.

A banda dels ascensos que ja es coneixien (CN Terrassa, CF Ciudad Cooperativa, CF Balaguer, Juventus-Lloret FC, Singuerlín FC i CF La Sénia), els últims play-offs van donar bitllet per a Primera Catalana a sis equips més: Torroella UE, Torelló FC, Juneda CF, Camarles CF, Juventud 25 de Septiembre CF i Racing Vallbona CF.

To Top