Esports

El Torneig Solidari Laia Mira reuneix 150 jugadors a Terrassa

Més de 70 parelles van passar per les pistes de l’Àrea Olímpica per gaudir del pàdel i col·laborar en una gran causa solidària

Les instal·lacions del Club Natació Terrassa van acollir la setmana passada la cinquena edició del Torneig Solidari Laia Mira, exjugadora i sòcia de l’entitat egarenca. Del 2 al 6 de juliol, pràcticament 150 jugadors dividits en més de 70 parelles van passar per l’Àrea Olímpica per gaudir del pàdel i col·laborar en la causa solidària.

Enguany, la quantitat recaptada servirà per fer aportacions directes per a la compra de dispositius que ajudin a evitar la pèrdua de cabells de les persones que fan sessions de quimioteràpia.

El torneig es va dividir en tres categories: femenina, masculina i mixta. Pel que fa a la competició de Segona femenina, la parella formada per Patricia Amate i Dolores Matarín van aconseguir la victòria. En Tercera femenina, Emma Font i Susanna Rodríguez van proclamar-se campiones. En Segona masculina, Toni Sánchez i Dani Rico es van adjudicar el triomf. En la categoria mixte, Carme Ferrer i Juan Molina van endur-se la victòria (en Primera). En Segona, el triomf va ser per a Laura Molina i Venancio Lozano, mentre que en Tercera van guanyar Gemma Ingerto i Jan Vallès.

L’Àrea Olímpica va aplegar un gran ambient, amb visitants que van col·laborar amb la compra de marxandatge i donacions per a l’associació La Vida és Xula.

To Top