Terrassa

Tall de trànsit durant el mes de juliol al carrer de Sant Cosme

El motiu del tall es deu a les obres de reparació de canonades de la xarxa de subministrament d’aigua potable

Des d’aquest dimarts i fins al 31 de juliol, en l’horari de les 8 a 18 hores, romandrà tallat el carrer de Sant Cosme, entre els vials de Mare de Déu de les Neus i de Mare de Déu de la Llum, al barri de Ca n’Anglada. El motiu del tall són les obres de reparació de canonades de la xarxa de subministrament d’aigua potable.

Mentre durin les intervencions, el carrer romandrà tallat al trànsit rodat, però també comportarà afectacions al transport públic. La línia L3 (en sentit la Grípia) es veurà afectada durant tot el servei. Els vehicles faran un desviament del trajecte habitual i circularan per l’avinguda de Barcelona i la carretera de Montcada. D’aquesta manera, queden anul·lades les parades de plaça del Treball, Sant Tomàs, Ca n’Anglada, M Déu de les Neus i Sta Marta, totes en sentit la Grípia. Com a parades alternatives, quedaran habilitades les de l’avinguda de Barcelona, la de Santa Marta i de la carretera de Montcada.

La ciutat en obres

Durant aquest mes també es veuran afectats altres punts de la ciutat. Des d’aquest dilluns i fins al dia 28 de juliol, quedarà tallat al trànsit el carrer del Bruc, entre els carrers de Josep Trueta i Frederic Soler, amb motiu d’unes obres d’emergència en una nau industrial.

Al barri de Sant Pere, i amb motiu de la reparació de l’esvoranc a l’asfalt del carrer Ample, la via romandrà tallada fins al 19 de juliol entre els carrers de la Independència i de Francesc Salvans. També hi ha altres vies de la ciutat que durant aquest mes incorporaran afectacions parcials al trànsit rodat. Una altra de les vies neuràlgiques de la ciutat, el Pont de Montserrat, continuarà tallat fins al mes d’octubre en direcció centre.

Tall de trànsit durant el mes de juliol al carrer de Sant Cosme
To Top