Festa Major

La Húngara, la veu del flamenc-pop

L’artista sevillana arriba a Terrassa amb una carrera consolidada i ganes de “deixar empremta”

El flamenc és el seu referent, però La Húngara ha sabut explorar nous horitzons musicals i aterrarà diumenge a la plaça Nova amb un repertori ple de temes coneguts. La cantant de flamenc signa una carrera musical de més de dues dècades i és referent en el gènere amb cançons tan populars com “Tengo que impedir esa boda” i col·laboracions com “Sábanas de miel” o “Tú me dejaste de querer”, la “rumbachata” amb C Tangana i el Niño de Elche que acumula milions de visualitzacions a YouTube.

I és que aquesta artista d’Ècija, icona del flamenc-pop, va ser mare amb 15 anys, àvia als 40, és disc d’or l’any 2016 i avui passeja amb orgull i solvència una llarga carrera farcida de temes sempre personals i també provocadors. “Estic desitjant muntar un escàndol”, diu sempre que s’acosta una nova actuació. A Terrassa, l’esperem a les 23 hores de diumenge a la plaça Nova.

Serà el moment de veure com una allau de públic divers, amant del flamenc, però també del pop, s’acostarà per veure de prop a aquesta artista que passeja estil als escenaris i a les xarxes socials.

La Húngara, la veu del flamenc-pop
To Top