Festa Major

Quin temps farà durant els dies de Festa Major?

Durant les hores prèvies a la Festa Major, tothom està amb els ulls clavats al cel esperant que la pluja no arribi a la ciutat

Durant les hores prèvies a la Festa Major, tothom està amb els ulls clavats al cel, esperant que la pluja (si bé sempre és necessària i ben rebuda), aguanti durant unes hores perquè les activitats programades durant el cap de setmana es puguin desenvolupar correctament. Divendres podrem estar tranquils: tot i que els núvols inundaran el cel durant tota la jornada, el sol es deixarà veure, i el Drac de Terrassa arribarà al Raval de Montserrat sense que la pluja s’interposi. Les temperatures seran totalment estiuenques, i s’enfilaran fins als 32 graus.

Possibilitat de precipitació

Dissabte, però, sí que haurem de portar amb nosaltres el paraigua o roba impermeable. Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, les possibilitats de precipitació superaran el 90%, entre les 13 i les 19 hores. Sembla que la pluja s’aturarà durant el vespre i la nit, i permetrà que els concerts de la Festa Major es puguin desenvolupar tal com estaven previstos a tots els espais de la ciutat. Tot i les precipitacions, les temperatures es mantindran estabilitzades en els 30 graus durant tot el dia.

Segons el Meteocat, el diumenge no està previst que tornin les precipitacions a la ciutat. Tot i que el cel es mantindrà gris durant el matí, a partir de les 12 hores del migdia el sol es deixarà veure per acomiadar l’últim dia del cap de setmana de Festa Major. Està previst però que la pluja torni a la ciutat el dilluns, però sense gaire intensitat.

Tenim per endavant un cap de setmana amb canvis meteorològics intensos que ens obligarà a estar alerta i anar preparats per gaudir de la Festa Major sense que el temps s’interposi.

Quin temps farà durant els dies de Festa Major?
To Top