Esports

Siena Palasí, campiona d’Espanya de gimnàstica

Amb només 13 anys, forma part de l’equip que es va penjar amb brillantor la medalla d’or, el La Salle Gràcia de Barcelona

La gimnasta terrassenca Siena Palasí forma part de l’equip sènior del La Salle Gràcia que va competir a Pamplona

La jove gimnasta terrassenca Siena Palasí es va proclamar campiona d’Espanya sènior per equips en la competició de gimnàstica artística que va tenir lloc a la capital navarresa, Pamplona. Palasí, de només 13 anys d’edat, formava part de l’equip que es va penjar amb brillantor la medalla d’or, el La Salle Gràcia de Barcelona.

Entre les integrants de l’equip campió hi havia gimnastes de primer nivell, com la campiona d’Espanya Ana Pérez, que representarà la gimnàstica artística espanyola als Jocs Olímpics de París, així com la medallista absoluta de bronze, Frida Rodríguez-Cabo. Les altres integrants de l’equip que va finalitzar campió van ser la vigent campiona de Catalunya, Natàlia Subirós, i Jana Fernández.

Siena Palasí afrontarà demà amb les seves companyes una altra important fita competitiva. Formarà part també del primer equip del La Salle Gràcia que disputarà demà dissabte la final de Primera Divisió de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística, que tindrà lloc al pavelló Barris Nord de Lleida. A banda del Salle Gràcia, competiran també en aquesta cita per ser el millor equip d’Espanya els següents clubs: Egiba, Xelska i Pozuelo.

To Top