Terrassa

Els comuns porten les Urgències de MútuaTerrassa al Parlament

Des del partit denuncien una situació que qualifiquen de “col·lapse” i que atribueixen, entre altres, al tancament de l’àrea de patologies respiratòries

Manifestació dels treballadors d'Urgències / Nebridi Aróztegui

Els comuns preguntaran al Departament de Salut sobre la situació d’Urgències de MútuaTerrassa. Després que els últims dies hi hagi hagut diverses manifestacions dels professionals del servei, el portaveu de la formació David Cid ha registrat aquest dimecres una sèrie de preguntes al Parlament de Catalunya adreçades a la conselleria.

Des del partit denuncien una situació que qualifiquen de “col·lapse” i que atribueixen, entre altres, al tancament de l’àrea de patologies respiratòries de les Urgències, una mesura que des del comitè d’empresa del centre lamenten que també “va acompanyada de la reducció de dues infermeres, un metge i un tècnic auxiliar en cures d’infermeria”. Així, els comuns volen saber si el Departament de Salut coneix aquesta situació i si considera “adequat” el tancament d’aquesta àrea “en un moment en què es produeix un repunt dels casos de covid”.

Des de la formació denuncien que els pacients hagin de ser atesos als passadissos i que s’hagin produït, diuen, “retallades” de personal al servei. En aquest sentit, es pregunten si Salut creu apropiades les ràtios de personal per pacient que hi ha a les Urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

La formació vol saber també si des de la conselleria s’han reunit amb el comitè d’empresa de MútuaTerrassa i amb la direcció de l’hospital i si ha “realitzat alguna acció per revertir la situació que viuen els pacients a Urgències de MútuaTerrassa”.

Els comuns porten les Urgències de MútuaTerrassa al Parlament
To Top