Esports

Bronze estatal per a Victoria Valeros, del Club Gimnàstic Terrassa

El Club Gimnàstic Terrassa va competir al Campionat d’Espanya individual amb deu gimnastes

El Club Gimnàstica Terrassa va disputar la setmana passada el Campionat d’Espanya individual de gimnàstica artística femenina i masculina en categoria base, que va tenir lloc a Pamplona. L’equip egarenc es va desplaçar amb deu gimnastes un nombre inferior del previst a causa de diverses baixes per lesió. La gimnasta local Victoria Valeros va fer una gran actuació.

Així, Valeros va assolir la tercera posició en la classificació general individual en Via Olímpica 7. L’egarenca va aconseguir tres medalles per aparells, amb la plata en terra i el bronze en asimètriques i barra. Aquests resultats la consoliden com una de les gimnastes amb més projecció en la categoria. En la mateixa classificació, Laura Garcia va estar a punt de pujar al podi, finalitzant quarta i quedant-se a punt d’obtenir una medalla en diferents aparells.

D’altra banda, Claudia Boada va acabar en cinquena posició en Via Olímpica 5. La gimnasta terrassenca es va penjar dues medalles de bronze, en asimètriques i terra.

Aquesta setmana, l’activitat continuarà a Lleida amb el Campionat d’Espanya de base, on també participarà el Club Gimnàstica Terrassa. Aquesta competició conclourà la temporada de gimnàstica a nivell individual.

Bronze estatal per a Victoria Valeros, del Club Gimnàstic Terrassa
To Top