Terrassa

Premis als millors treballs d’FP

Entre els guardonats amb els Premis Noves i Nous Professionals hi ha alumnes de l’institut Terrassa i del Montserrat Roig

L’acte de lliurament s'ha dut a terme a la Cecot / Nebridi Aróztegui

Dos grups d’alumnes de l’Institut Montserrat Roig i una parella d’estudiants de l’Institut Terrassa han estat reconeguts aquest dijous en la 18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals, organitzats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional, amb la col·laboració de la Cecot, la Cambra de Comerç de Terrassa, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i els sindicats CCOO i UGT. Els guardons reconeixen els millors treballs de fi d’estudis de formació professional (FP).

Mariona Alberich, Clara Serrano, Llucia Llorens i Caterina del Mar Rodríguez han guanyat el primer premi als millors projectes d’economia circular de cicle formatiu de grau superior, dotat amb 600 euros, amb el treball “Sostre cooperativa”.

Andrea Sánchez Barcena, Maialen Acedo i Carmen Moreno Aguilera, del mateix institut, s’han endut també 600 euros amb la distinció al millor projecte d’economia social i solidària de cicle formatiu de grau mitjà per “Enlaira’t”. En la mateixa categoria, però pel que fa a grau superior, el segon premi (400 euros) ha estat per a “Nuova Vita”, d’Ethan Cabello Espejo i Gonzalo Ezequiel Monte Vendrell, de l’Institut Terrassa.

La resta de premis han estat per a estudiants d’altres centres educatius de la demarcació de Barcelona.

To Top