Matadepera

Arriba la desena edició del Pòdium Matadepera

Des de  l’any 2014, el Pòdium Matadepera forma part d’una nova generació de festivals de música de cambra joves i innovadors

Aquest dijous ha tingut lloc al Casal de Cultura de Matadepera la presentació del Pòdium, que arriba enguany a la seva desena edició. El festival d’enguany tindrà lloc del 5 al 12 de juliol i donarà èmfasi a la dècada d’existència del format sota el títol “Eternitats – diàleg entre segles”.

Dins el marc del Festival de Música a Matadepera, des de  l’any 2014, el Pòdium Matadepera forma part d’una nova generació de festivals de música de cambra joves i innovadors. Com ja és habitual, el festival inclourà conferències i concerts de diferents disciplines, com amb obres dels segles XVIII, XIX i XX.

El programa arrencarà el divendres 5 amb una conferència de Joan Vives i una conversa amb els directors artístics sobre les obres del Pòdium Matadepera 2024 i la seva història al llarg d’una dècada. El diumenge 7 està programat un concert inaugural a la plaça del Casal de Cultura sota el títol “El Pòdium al carrer”. Es preveuen quatre concerts principals: “Sons d’antany”, “El món en moviment”, “Quan el món s’atura…” i “Més enllà de finals”.

Cada una d’aquestes idees s’il·lumina musicalment des del punt de vista d’èpoques diferents i les seves respectives realitats viscudes, explorant així sentiments, inquietuds i sensacions compartides de la humanitat a través dels temps, un diàleg en diferit que fa engrandir el moment del fet musical.

Arriba la desena edició del Pòdium Matadepera
To Top