Terrassa

VÍDEO | Tres focs de contenidors en 10 minuts a Terrassa

Els incendis han estat provocats en un radi de 100 metres a Sant Pere Nord

Imatge de l'incendi al carrer del Doctor Calsina

Ha estat una acció concertada: tres incendis en 10 minuts i en un radi d’uns 100 metres. Ha passat aquest dilluns a la tarda a Sant Pere Nord, a Terrassa.

La ciutat ja ha viscut un cap de setmana agitat quant a focs en recipients de recollida de residus, però els fets d’aquesta tarda superen aquesta onada pel que fa a la concentració d’incendis en una zona molt delimitada, de dues illes d’edificis, i el temps, entre les 15.40 i les 15.50 hores.

La seqüència

El primer incendi s’ha detectat al carrer de Roig Ventura, en el tram comprès entre el de Tarragona i el del Doctor Ferran. Una dotació de Bombers de la Generalitat ha treballat en l’extinció de les flames, que devoraven un recipient, quan han rebut l’alerta d’un segon foc molt a prop: al carrer del Doctor Calsina, en el mateix tram, entre Tarragona i Doctor Ferran. Segons les primeres informacions, aquest segon foc ha destrosssat dos contenidors.

Però encara faltava un tercer incendi a pocs metres, a les 15.50 hores, al carrer de Girona, a tocar de la cantonada amb el de Roig Ventura, on, en principi, ha cremat un unitat. No és la primera vegada en els darrers anys que aquestes àrees d’aportació de residus són objecte d’una acció incendiària.

To Top