Terrassa

El Centre Excursionista fa una crida per acabar de finançar una seu accessible

La campanya de micromecenatge culmina el dia 26 de juny i l’entitat necessita uns 20 mil euros per cobrir el pressupost

Les escales de la nova seu no s'ajusten a la normativa d'accessibilitat. El CET necessita un ascensor / Nebridi Aróztegui

Queden deu dies per tancar la campanya de micromecenatge del Centre Excursionista de Terrassa i l’entitat fa una crida als terrassencs a assolir l’objectiu. El club necessita 34.200 euros per dotar la seva nova seu d’un ascensor i fer-la accessible. El pressupost de la maquinària de l’elevador és de 34.200 euros i en aquest moment la recaptació se situa per sobre dels 12.000 euros, de manera que manquen més de 20.000 euros. “Molta gent deixa l’aportació per darrera hora -comenta Xavier Bossom, president del CET-, però ara estem pocs dies abans del final de la campanya i convidem els terrassencs a col·laborar amb les aportacions que puguin”.

La junta del Centre Excursionista va acordar dijous al vespre fer una nova crida a la ciutadania de Terrassa a participar en un projecte que, de moment, no té finançament públic i estan afrontant els socis del centre en solitari.

La crida de l’entitat respon també al fet que la campanya amb la plataforma Goteo, que ha durat uns 40 dies, si conclou sense assolir l’objectiu torna els diners als impositors. D’aquesta manera, el Centre Excursionista no ingressaria cap aportació solidària. Només podrà fer-ho si el dia 26 de juny s’assoleixen els 34.200 euros.

El Centre Excursionista signa la compra de part de l’Arxiu Tobella

To Top