Terrassa

Convoquen manifestació contra la taxa a Terrassa: el 27 de juny

La junta de la Federació d’Associació de Veïns de Terrassa convoca una mobilització davant de l’Ajuntament

La indignació popular per la doble taxa de residus es veurà a la manifestació que la junta de la Federació d’Associació de Veïns de Terrassa (FAVT) ha convocat a Terrassa. Es tracta de la primera mobilització que  es concreta i serà el dijous 27 de juny davant l’Ajuntament de Terrassa.

L’entitat veïnal ha pres la decisió aquesta tarda en junta i ara es pren dues setmanes per sumar adhesions i tancar un manifest conjunt. “Amb l’increment de la taxa de residus municipal un 3,5% i  la creació de la nova taxa comarcal  el rebut dels residus s’ha encarit un 60% a Terrassa, una càrrega molt dura per a moltes famílies”, apunta el president de la FAVT, Pepe Sánchez. “A Terrassa  no s’han pres les mesures per a millorar el servei que marcava l’auditoria feta, de manera que  al final paguem més per continuar igual de malament”.

La FAVT ha triat el dijous 27 de juny per evitar convocar la protesta el divendres 29, coincidint amb dia de ple municipal i inici de Festa Major. “Ens ha semblat que seria millor fer-ho el dia anterior”.

Aquesta tarda a Sabadell, més de mil persones van protestar contra la doble taxa de residus.

Mobilitzacions contra la doble taxa de residus

To Top