Terrassa

Diumenge encara no es restablirà el servei de Rodalies a Terrassa

El que es farà serà una prova sense passatgers

Trens a l'estació del Nord / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El restabliment del servei a diverses línies de Rodalies, inclosa la de Terrassa, després dels robatoris de coure de fa un mes, no es farà aquest diumenge, com havien anunciat Renfe i Adif. Amdues companyies han dit aquest dijous que el que faran diumenge seran només proves comercials. La seva comunicació anterior, doncs, queda rectificada.

En un comunicat conjunt, Renfe i Adif indiquen que “diumenge vinent tornaran a circular els trens a Montcada Bifurcació”, però ho faran amb “simulacions comercials”. Circularan sense passatgers, en unes proves concebudes per comprovar el servei en trams que no s’han utilitzat des del passat 12 de maig. Les simulacions permetran constatar “el bon funcionament de les instal·lacions de seguretat reparades”.

Transport alternatiu

Un cop realitzat el seguiment i monitorització de les comprovacions, i confirmat el bon funcionament de les instal·lacions, “l’operadora comunicarà la data de restabliment” de les línies R3, R4, R7 i R12 de Rodalies. Mentrestant, es mantindrà el transport alternatiu que es va posar en marxa l’endemà del robatori, que es va cometre entre Montcada Bifurcació i Torre Baró.

La sostracció va provocar incendis al cablejat del sistema de senyalització i d’enclavaments a la zona, en un punt de regulació d’entrades i sortides, estacionaments i canvis d’agulles. Els incidents van coincidir amb la jornada electoral.

To Top