Esports

El CN Terrassa no es presentarà a la licitació de les Palmeres

L’assemblea de socis compromissaris ha tombat la iniciativa de la junta directiva amb un sorprenent resultat de només 2 vots a favor, 42 en contra i 17 abstencions

El president Joan Herrera, amb alguns dels membres de la seva junta directiva, a l'assemblea d'aquest dilluns / ALBERTO TALLÓN

Els socis han tornat a donar l’esquena a la junta directiva del Club Natació Terrassa. Com va passar amb el projecte del Bonaire, la junta que presideix Joan Herrera ha tornat a perdre una votació. El CN Terrassa no presentarà la seva candidatura a la licitació per a la gestió i explotació de la instal·lació esportiva del Terrassasports, coneguda com a les Palmeres.

Després d’una hora i mitja d’intens però respectuós i constructiu debat, el resultat de la votació ha estat claríssim: 2 vots a favor de presentar-se, 42 en contra i 17 abstencions. L’exposició dels detalls del projecte no ha convençut en absolut els socis compromissaris. Els dos que han expressat més nítidament la seva oposició al projecte han estat els expresidents Jordi Martín i Jesús Cortés.

Una seixantena de socis compromisaris han estat presents a l’assemblea / ALBERTO TALLÓN

Representants del club han assistit aquest dilluns a una visita al complex esportiu del Terrassasports, que es va inaugurar fa exactament 21 anys, el 10 de juny del 2003.

Aquest divendres expira el termini per a la presentació de candidatures per optar al complex de les Palmeres. Amb el CN Terrassa descartat, es mantenen encara les ofertes del Terrassa FC, la Federació Catalana de Hockey ( amb una UTE amb el Línia 22 i la UFEC) i els mateixos responsables del Terrassasports, que anirien de la mà d’un grup de gimnasos. No serà aquesta la única cadena de “fitness” que optarà al concurs. Fins a cinc grups han visitat aquest dilluns el complex.

L’assemblea, en risc

L’assemblea d’aquest dilluns va estar a punt de no celebrar-se. Per un incompliment de l’article 31 dels estatuts del club, que obliga la junta a tenir cobertes les funcions de president, vicepresident, secretari i tresorer. Fa dues setmanes va presentar la seva dimissió el tresorer de la junta, Andreu Aparicio, a causa de les últimes i controvertides decisions preses en l’estructura del waterpolo de l’entitat. Com a solució d’emergència, s’ha nomenat una nova tresorera, i una secretària.

Ha sorprès la junta en anunciar que no participaria en la votació. Diversos socis li han demanat un major nivell d’exposició i preparació. I aquesta ha acabat entonant, d’alguna manera, una mena de “mea culpa”.

To Top