Esports

Proves d’alt nivell al Circuit de Ciclisme

Terrassa acull diumenge el Campionat de Catalunya de Cronogimcana infantil, a més de recuperar la Copa Catalana cadet i júnior

Per segon any consecutiu, Terrassa acull aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Cronogimcana infantil, organitzat per l’Escola de Ciclisme Vallès amb la col·laboració del Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa, Ajuntament de Terrassa, Federació Catalana de Ciclisme i la Diputació de Barcelona. A més, es recupera la Copa Catalana cadet i júnior, una de les tradicionals en el calendari català, i que tindrà corredors d’alt nivell català i estatal.

Les proves cadet i júnior se celebraran en un circuit urbà exigent de més de dos quilòmetres, amb un desnivell de 700 metres. Cada cinc voltes, hi haurà un esprint puntuable. La competició júnior encetarà la matinal, en una prova en la qual hi ha prevista la participació de 51 corredors, que hauran de superar 25 voltes.

La segona cita serà per als cadets, amb 65 participants, amb vint voltes de recorregut i s’acabarà la jornada amb el Campionat de Catalunya de Cronogimcana infantil, amb més de 80 ciclistes, que tindrà lloc al Circuit Municipal de Ciclisme.

To Top