Esports

La Federació Catalana de Hockey aspira al Terrassasports

La Federació Catalana de Hockey opta a aquesta concessió a través d’una UTE amb el Línia 22 i la UFEC. El divendres 14 acaba el termini de presentació de candidatures

El complex de les Palmeres forma part de les instal·lacions de l’Àrea Olímpica / alberto tallón

D’aquí a vuit dies s’acaba el termini per a la presentació de sol·licituds per optar a la concessió del complex esportiu conegut amb el nom de les Palmeres, que inclou el gimnàs Terrassasports, dos camps de futbol i diverses pistes de pàdel, entre altres actius. Fins ara, diferents entitats terrassenques han expressat la seva intenció de concórrer al concurs, com el CN Terrassa (que dilluns demanarà permís als socis per a una eventual inversió), el Terrassa FC i fins i tot el mateix gimnàs Terrassasports.

Ara ha entrat en joc un darrer actor en aquesta pugna. Es tracta de la Federació Catalana de Hockey (FCH), que veu en aquestes instal·lacions situades al nord de la ciutat, a tocar de l’Estadi Martí Colomer, una excel·lent oportunitat per disposar d’un espai per a la pràctica i la promoció de les seves activitats esportives.

La Federació Catalana, però, no concorrerà sola al concurs. Ho farà a través d’una UTE, de la mà del Línia 22 i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). El president de la Federació Catalana de Hockey, el terrassenc Xavi Adell, és també el vicepresident de la UFEC, l’entitat que agrupa les diferents federacions esportives del país.

Tant la FCH com la UFEC han vist amb bons ulls la possibilitat d’optar a la licitació al costat d’un dels clubs de hockey de la ciutat, el Línia 22. L’entitat que presideix el també terrassenc Raül Galy té actualment la seva seu social a l’Estadi Martí Colomer, on els seus equips entrenen i disputen els seus partits de competició.

La negativa dels clubs de hockey

En la gènesi de la proposta, s’havia plantejat la possibilitat que els altres clubs egarencs de hockey, com l’Atlètic, el Club Egara i el CD Terrassa, passessin a formar part d’aquesta proposta. Les negociacions, però, no van fructificar i la Federació Catalana ha optat a presentar la seva candidatura amb el Línia 22.

A banda, la presència de la UFEC en el projecte podria obrir les portes a aprofitar les instal·lacions esportives existents i el mateix gimnàs per tal d’acollir també aquesta entitat o algunes de les seves activitats. S’ha parlat, fins i tot, de la possibilitat de traslladar a Terrassa la seu de la Federació Catalana de Hockey, una possibilitat que ja es va valorar quan estava agafant forma el projecte de la Casa del Hockey, que ha acabat derivant en la Casa de l’Esport.

To Top