Festa Major

Presenten les novetats i el programa de la Festa Major

Nous espais, una fira d’atraccions més digna, una festa major familiar i protagonisme per al talent local

Aquest dissabte s’ha presentat oficialment i públicament el programa de la Festa Major de Terrassa, que inclou més de 350 activitats a tota la ciutat. 

Aquest any, el programa de la Festa Major s’ha presentat un mes abans de la celebració aprofitant la festa dels Capdidats per difondre de manera més àmplia el programa. A més, l’alcalde Jordi Ballart ha explicat que l’antelació ha permès incloure els assajos de les colles al carrer al programa i ha convidat la ciutadania a assistir-hi. 

Pel que fa als espais de la festa major, s’ha dut a terme una reordenació. S’han consolidat dos escenaris principals: la Plaça Nova i l’Espai Vela de Vallparadís. D’aquesta manera, s’ha alliberat el Parc dels Catalans, on podrà haver-hi una fira d’atraccions “més digna”, que inclourà les atraccions habituals, però també una gran nòria, un carroussel i d’altres sorpreses. Així doncs, s’ha alliberat també la zona nord de la Rambla, on hi havia una part de la fira i on, aquest any, hi haurà un escenari dedicat als grups locals i la Moguda Rock dels 80 per impulsar i apostar pel talent musical local. 

Pel que fa a la Festa Major Infantil, aquesta passa a ser la Festa Major Familiar, un espai pensat pels nens i les nenes, però també per a les famílies. Per aquest motiu, es duran a terme més activitats, tallers i teatre i la cercavila infantil es durà a terme al centre de la ciutat, on es finalitzarà la festa amb un gran concert d’El Pony Menut a la Plaça Vella. 

Una altra novetat destacada d’enguany és que després del final de la Festa Major amb el castell de focs de dimecres i abans de les activitats del Fem Estiu! de dissabte, es duran a terme altres activitats culturals i musicals com el Festival de Màgia i concerts de grups com Panellet i Ginestà.

Presenten les novetats i el programa de la Festa Major
To Top