Esports

Una trobada amb 70 anys d’història

Exjugadors de bàsquet i de hockey patins de l’Sferic van celebrar divendres al restaurant La Antorcha el seu habitual dinar

Els exjugadors del Casal Sagrada Família, ahir a La Antorcha

Tots tenen edats compreses entre els 70 i els 90 anys. I una passió comuna que s’encarreguen de celebrar un cop l’any: l’esport. Tots ells són antics jugadors de l’equip de la Sagrada Família (actualment Sferic), fundat el 1932. La majoria jugaven a bàsquet, però alguns es dedicaven al hockey patins. Ambdós esports continuen practicant-se a l’entitat.

El restaurant La Antorcha va acollir ahir un dinar de germanor al qual van assistir 33 persones. La trobada es repeteix des de fa set dècades de manera només interrompuda per la pandèmia de la Covid.

A banda d’antics jugadors, hi havia també diferents persones vinculades a l’entitat de la parròquia de la Sagrada Família. La trobada tenia lloc pels volts de Corpus des de l’any 1954.

En edicions anteriors s’hi havien aplegat fins a més de 200 persones. Cada any són menys, però els que queden no perden l’oportunitat de prendre part en aquesta cita i recordar les seves èpoques daurades com a esportistes en actiu.

Per celebrar-ho tot plegat, hi va haver fins i tot un pastís commemoratiu dels 70 anys de la trobada, amb l’escut de l’Sferic, acrònim de “Societat Familiar Esportiva, Recreativa i Cultural”.

To Top