Esports

Espanya debuta dilluns a Terrassa a la Nations League amb Irlanda

La competició es disputarà des de dilluns i fins al diumenge 9 de juny a l’Estadi Martí Colomer

Un partit femení entre les seleccions d'Espanya i Irlanda

L’Estadi Martí Colomer de Terrassa acollirà entre dilluns i diumenge de la setmana vinent la Nations League femenina, la competició on la selecció que prepara Carlos García Cuenca buscarà la plaça per a la propera edició de la Pro League. Només el campió d’aquesta competició internacional tindrà accés a la competició que reuneix les vuit millors seleccions mundials.

Aquesta Nations League arrencarà dilluns a les 10.30 amb la disputa del matx entre Nova Zelanda i Xile. A les 13 hores, el Japó i el Canadà tancaran la primera jornada del grup “B”. Ja a la tarda començaran els partits del grup “A”, on figura la selecció espanyola. A les 17 hores s’enfrontaran Corea del Sud i Itàlia, mentre que a les 19.30 hores, Espanya debutarà contra Irlanda.

El seleccionador espanyol donarà a conèixer demà la llista definitiva de 18 jugadores convocades. A la preselecció de 22 jugadores hi ha tres terrassenques: la portera Clara Pérez i les davanteres Marta Segú (RC Polo) i Júlia Strappato (Júnior). Ha quedat fora de la llista de 18 la migcampista de l’Atlètic Clara Badia, que serà una de les jugadores reserva en aquesta competició juntament amb Candela Mejías, del Club de Campo.

La selecció espanyola disputarà el segon partit el dimarts a les 19.30 hores davant de Corea del Sud, mentre que tancarà la primera fase enfrontant-se a Itàlia el dijous a la mateixa hora.

Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals dissabte vinent a les 17 i a les 19.30 hores. Diumenge es jugarà, en els mateixos horaris, el partit pel tercer i quart lloc i la final, que decidirà el nom de l’equip classificat per a la Pro League femenina de la temporada vinent.

El combinat espanyol és el que té un millor rànquing d’entre les vuit seleccions competidores. Al seu grup, format per tres equips europeus i un asiàtic, Corea del Sud és dotzena, Irlanda tretzena i Itàlia dinovena. Pel que fa al grup “B”, el Japó és la desena selecció mundial, Nova Zelanda ocupa l’onzena posició, Xile la quinzena i el Canadà la dissetena. Integren aquest segon grup dues seleccions americanes, una asiàtica i una altra d’oceànica.

To Top