Festa Major

“La cultura és meravellosa i crec que hi ha una bona representació”

Ha escrit sobre cinema durant més de tres dècades a Diari de Terrassa

Dolors Font / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Dolors Font, periodista i gran lletraferida

Ha escrit sobre cinema i cultura durant trenta anys a Diari de Terrassa i, per aquesta trajectòria, va rebre el guardó dels Premis Nosolocine. Però la seva empremta també s’ha estès a altres àmbits relacionats amb la cultura i també ha tingut vinculació amb l’Arxiu Tobella, l’oficina del Festival Jazz Terrassa i al Cine Club d’Amics de les Arts, així com a la revista Al Vent.

“Realment, ni tan sols sé per què m’han triat a mi com a capdidata”, comenta. Per a ella, estar entre les set persones que optaran a ser escollides Capgròs de l’Any aquesta Festa Major “és un gran honor i estic molt contenta”, encara que insisteix que “no em sembla que tinguin tants motius” per incloure-la amb la resta de capdidats. També la satisfà que hi hagi una bona representació de la cultura de la ciutat entre les persones triades. “Crec que és perquè donen una gran importància al món de la cultura i la cultura és meravellosa i hi ha una bona representació”, manifesta.

Guanyar li agradaria, està clar, però només per ser capdidata ja està “contenta i il·lusionada, encara que no em voti la gent”. Recorda que el seu telèfon es va omplir de missatges de felicitació el dia que es va fer pública la llista de capdidats. “Jo pensava, per què em feliciten, si no és pas el meu aniversari? I, després algú va penjar l’enllaç de la notícia” i llavors ja va tenir molt clar per què la felicitaven. “Va ser una sorpresa enorme”, assenyala.

To Top