Comarca

La consulta sobre el camp de golf de Matadepera ja té data

El divendres 12 de juliol s’instal·larà una única mesa electoral al Casal de Cultura per decidir si es canvia l’ús de l’equipament

El govern liderat per Som-hi vol donar un altre ús al camp de golf municipal / Ajuntament de Matadepera

L’equip de govern, liderat per Som-hi Matadepera, continua amb el compromís de realitzar una consulta no vinculant a la població sobre el futur ús del camp de golf municipal. Inicialment, s’havia previst la data de la consulta per al pròxim 9 de juny, coincidint amb la celebració de les eleccions al Parlament Europeu, però finalment s’ha hagut d’ajornar al divendres 12 de juliol “per motius de tramitació administrativa”.

Així, es realitzarà la consulta en una única mesa electoral que s’instal·larà al Casal de Cultura entre les 9 i les 21 hores. La pregunta que es formularà ja es va aprovar en el ple del passat 25 de març: “Està d’acord en canviar l’ús del camp de golf municipal per destinar-lo a altres activitats esportives i/o culturals?”. Hi podran votar tots els matadeperencs empadronats al poble que siguin majors de 16 anys a 31 de desembre de 2023.

Econòmicament insostenible

Fa anys que el futur del camp de golf municipal és tema de debat. Posat en marxa l’any 1994 en règim de concessió, el 2011 l’Ajuntament en va assumir la gestió de l’equipament després que l’empresa que el gestionava fes fallida. El setembre de l’any passat, el govern liderat per Som-hi va anunciar que tenia la voluntat de donar-li un altre ús. Les raons eren essencialment econòmiques, ja que el camp de golf “costa uns 250.000 euros anuals a l’erari públic, sense comptar inversions”, indiquen des de l’Ajuntament.

La consulta sobre el camp de golf de Matadepera ja té data
To Top