Terrassa

Júlia Miralles (Comuns): “Cal un salari mínim homologable a tota la UE”

La candidata ha visitat aquest matí el Mercadal de Terrassa

La terrassenca Agnès Petit secretària d'organització de Comuns, amb Júlia Miralles, candidata a les europees, aquest matí al Mercadal

La candidata de Comuns a les eleccions europees Júlia Miralles, ha visitat aquest matí el Mercadal de Terrassa, on ha explicat els grans eixos de la proposta electoral que la formació porta a Europa i que posa l’accent en els drets laborals.

“Defensem – ha dit- que les polítiques públiques donin respostes concretes per millorar la vida de la ciutadania, també a la UE”.

Els Comuns porten a Europa la proposta d’una regulació continental del salari mínim interprofessional. “Hi ha països on ni tan sols existeix”, ha apuntat Miralles, que defensa “un SMI homologable i harmonitzat. Perquè no marxin els joves i perquè tornin i se’ls ofereixin condicions laborals més dignes”.

La formació lila creu que Europa ha de caminar de manera conjunta “cap a una reducció de la jornada laboral fins a les 32 hores, per poder no només treballar, també poder dedicar temps a la cura dels nostres, a estar amb els amics, a l’oci, la lectura i l’esbarjo”.

Pel que fa als drets laborals, els Comuns defensaran a la UE “blindar la negociació col·lectiva, un marc europeu regulador per establir les condicions laborals”.

Júlia Miralles ha visitat el Mercadal acompanyada de la terrassenca Agnès Petit, responsable d’organització de Comuns. Petit ha defensat la necessitat d’imposar un topall als preus dels lloguers i ha convidat “a Vox a acostar-se als centres de serveis socials per veure les famílies sotmeses a economies ofegades per culpa del preu abusiu de l’habitatge. Ells estan a favor de l’especulació i dels grans tenidors”.

To Top