El Natació s’imposa a Navàs i segueix líder

Queden només dues jornades per acabar la lliga i l’equip que entrena Vicenç Díaz continua ocupant la primera posició, empatat a 67 punts amb el Torelló i a dos del Berga

El CN Terrassa ha encadenat la tercera victòria consecutiva a la lliga / Lluís Clotet

Els cinc primers classificats del grup quart de la Segona Catalana van guanyar en aquesta antepenúltima jornada, de manera que la classificació es manté inalterada quan resten dues jornades per tancar l’exercici. El CN Terrassa continua ocupant la posició de líder amb els mateixos 67 punts que el Torelló, que és segon. El Berga continua tercer amb 65 punts, mentre que el Ripollet és quart amb 62. Aquests quatre equips tenen opcions de pujar a Primera Catalana. En aquests moments, el conjunt egarenc aconseguiria l’ascens directe, mentre que Torelló i Berga disputarien la promoció d’ascens.

En la seva visita al camp del CE Navàs, novè classificat, els terrassencs van sumar el tercer triomf consecutiu. Gerard Piñot va inaugurar el marcador al minut 24. L’equip, però, va abaixar la guàrdia en els darrers minuts de la primera meitat en l’aspecte defensiu i el conjunt bagenc ho va aprofitar per capgirar el marcador. Amb pocs minuts de diferència, Álvaro López i Roger Besa van situar el 2 a 1 a l’electrònic.

A la represa, el CN Terrassa va saber remuntar el matx i es va endur els tres punts que hi havia en joc. Ho va fer, però, patint, ja que les dues darreres dianes no van arribar fins al penúltim minut de partit.

Ben aviat, al minut 53, Pol Bello, que acabaria signant un doblet, va empatar el partit. No es podia permetre el Natació una ensopegada que l’hauria deixat tercer.

Callao i Bello, decisius

En el transcurs de la darrera mitja hora de joc, el CN Terrassa va intensificar la seva pressió damunt la porteria defensada per Iu Morral. L’equip generava ocasions, però l’empat a dos es mantenia. No va ser fins al minut 89 que van arribar els gols. Miquel Callao va establir un tranquil·litzador 2 a 3 i pocs segons més tard, Pol Bello va anotar la seva segona diana, establint el 2 a 4 definitiu. Aquest dissabte a les 19 hores, el CN Terrassa no hauria de tenir problemes per superar a casa el Rubí Athletic. Tancarà la lliga el diumenge 9 de juny al camp del Sabadell Nord.