Terrassa

Pla per reformar la seu de l’esplai Can Parellada

El projecte, que té un pressupost de 145.565 euros, ha estat aprovat de forma definitiva i té un termini d’execució de quatre mesos

El local està situat al carrer d’Amèrica / Alberto Tallón

El local municipal que és la seu del centre d’esplai Can Parellada, un espai semisoterrat, sota l’escola Josep Ventalló, està molt deteriorat, presenta problemes de salubritat i excés de humitats i necessita una reforma profunda que acabi amb les esquerdes, doti a aquest espai de ventilació, instal·li desguassos, renovi el terra i, en fi, dignifiqui un local de 430 metres quadrats amb evidents mancances. El pressupost es calcula en 145.565 euros.

El projecte ha estat aprovat de manera definitiva i s’executarà en els pròxims mesos sobre la base d’un informe que recomana la millora del tancament i del paviment del pati, la reparació de la coberta i de les claraboies, les reparacions en la façana, la substitució del paviment interior i de cristalls, la ventilació i la construcció d’un nou extradossat a la sala gran, al marge d’altres intervencions.

El local està situat al carrer d’Amèrica, a Can Parellada. En total, es preveuen una vintena d’intervencions, la meitat exteriors i l’altra meitat, a l’interior de l’immoble: reparació de la impermeabilització de la coberta, substitució de claraboies, arranjament d’esquerdes a la façana, renovació d’una tanca, fer un nou canal de recollida d’aigües, refer escocells, millorar accessos donis del pati, reparar el paviment exterior, posar nou bancs al pati, pintar la façana. I canviar els vidres, instal·lar una minicuina, col·locar un desguàs en la zona de la caldera, repassar els suports de radiadors, implantar un sistema de renovació d’aire i repassar la instal·lació elèctrica.

El termini d’execució de les obres és de quatre mesos, amb una inversió de 145.565,53 euros, dels quals la major part és per a ferms i paviments.

To Top