Terrassa

El cos de la farmacèutica de Terrassa morta a l’Afganistan serà repatriat aquest dimecres

També els de les altres dues víctimes catalanes

Espelmes i flors, dilluns a la porta de la farmàcia / Nebridi Aróztegui

Els cos d’Elena Schröeder Vilar, que regentava la farmàcia de Les Arenes amb dues de les seves germanes, serà repatriat aquest dimecres junt amb el de la seva mare, Susana Vilar, i el de Ramon B., les tres víctimes catalanes de l’atemptat a l’Afganistan. Així en va informar dimarts el delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, després del minut de silenci a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Els cossos de les tres víctimes de l’atemptat a Baiman comès divendres seran repatriats aquest dimecres perquè els “familiars puguin continuar el dol i donar sepultura als éssers estimats”, va dir Prieto, que no en va donar més detalls.

Les víctimes catalanes de l’atemptat, reivindicat per Estat Islàmic al Gran Khorasan –una branca de l’organització terrorista–, són Susana V. i la seva filla Elena S., totes dues farmacèutiques, que regentaven l’establiment de l’estació de Sants i del barri Les Arenes de Terrassa, respectivament. L’altra persona assassinada és Ramon B., nascut a Girona. Terrassa i Girona han expressat el seu dol per les víctimes i el suport a les famílies en sengles minuts de silenci els darrers dies.

Les tres víctimes catalanes formaven part d’un grup més gran que visitava Bamian. Hi ha ferits de diversos països, entre les quals una espanyola i que està pendent de ser traslladada. Dos espanyols més van sobreviure a l’atemptat sense ferides físiques i ja han abandonat el país, segons va informar el Ministeri d’Afers Exteriors.

Dol a Terrassa: rams i espelmes a la farmàcia

El cos de la farmacèutica de Terrassa morta a l’Afganistan serà repatriat aquest dimecres
To Top