Esports

El Terrassa FC formarà una UTE per presentar-se al concurs del Terrassasports

El club terrassista ho farà conjuntament amb una empresa amb experiència en la gestió d’equipaments d’aquest sector

El termini per presentar-se a aquesta licitació va començar el dimecres passat / Alberto Tallón

El Terrassa FC es presentarà a la licitació per convertir-se en el concessionari del complex que abasta el Terrassasports i els camps de les Palmeres i ho farà conjuntament amb una altra empresa amb experiència en el sector de la gestió d’aquesta mena d’equipaments, amb qui formarà una UTE (Unió Temporal d’Empreses). D’aquesta manera, aquesta candidatura complirà alguns dels requisits que, en solitari, el club terrassista no complia, pel que respecta, especialment, a solvència tècnica i econòmica.

El termini per presentar-se al concurs per gestionar aquesta concessió va començar el dimecres passat, dia 15, i expira el pròxim 14 de juny, a les 23.59.59 hores. El complex inclou el centre esportiu Terrassasports i el camp de futbol 11 i el camp de futbol 7, que en l’actualitat gestiona a Fundació Unió Futbol Base Jabac i Terrassa.

La concessió està establerta per a 20 anys, amb una inversió mínima d’1,3 milions els dos primers anys i mig (2,9 milions en total, sense IVA), a més d’un cànon anual variable estipulat al plec de condicions de la licitació.

To Top