Esports

El CN Terrassa s’estrena contra el Sant Andreu

La victòria per 13 a 7 davant del Catalunya, combinada amb la derrota per 15 a 16 del Mediterrani contra el Sabadell, va classificar les egarenques per al “play-off” pel títol

Acció d'un partit entre les egarenques i les andreuenques / LLUÍS CLOTET

L’equip femení del CN Terrassa ha assolit un dels grans objectius de la temporada, la classificació per al “play-off” de semifinals pel títol de lliga de la Divisió d’Honor femenina. El conjunt que prepara Xavi Pérez ha tancat una gran temporada classificant-se entre els quatre millors conjunts espanyols: CN Sant Andreu, CN Mataró, CN Sabadell i CN Terrassa. Aquest mateix dimarts arrenquen els “play-off”. El conjunt que prepara Jordi Pérez visitarà a les 21.15 hores la piscina Pere Serrat, on es dirimirà el primer punt de la sèrie. El segon matx tindrà lloc dijous a la piscina de l’Àrea Olímpica de Terrassa. En cas de ser necessari, el tercer i definitiu partit es jugaria dissabte a les 18.15 hores, de nou a la piscina Pere Serrat de Barcelona.

“Sabem que davant tenim l’actual campió de Copa i campió de la lliga regular. Penso que ara mateix és l’equip que està més en forma de la lliga. Tenim davant un rival molt difícil i molt poderós, però intentarem per tots els mitjans guanyar dimarts aquest primer partit. Sabem que serà molt difícil, però anem a totes. Com sempre, aquest equip és molt ambiciós, amb molta il·lusió i moltes ganes. Sabem què hem de fer per intentar lluitar contra el Sant Andreu”. Són paraules de Xavi Pérez, que té disponibles a totes les seves waterpolistes.

L’encara primer entrenador del CN Terrassa va rebre dissabte un càlid homenatge per part de les seves jugadores. Deixarà el primer equip femení després de 18 temporades a la banqueta. Les waterpolistes, que no van poder contenir l’emoció, van entregar-li un obsequi en acabar el matx. L’afició també va afegir-se a l’homenatge aplaudint-lo i cridant el seu nom. Pérez va ser destituït la setmana passada per la directiva del club. El sabadellenc Jordi Millán ocuparà el seu lloc a partir de la temporada vinent.

Les egarenques van tancar la fase regular imposant-se per 13 gols a 7 al CN Catalunya. Per la seva banda, el seu rival per la quarta plaça, el CE Mediterrani, va caure a casa per 15 a 16 davant del CN Sabadell i es va haver de conformar amb la cinquena posició.

To Top