Esports

Clara Ycart, campiona de la Bundeslliga amb el Düsseldorfer

La terrassenca, de 25 anys, jugarà la temporada vinent al CD Terrassa

Clara Ycart ha guanyat dues lligues en tres anys amb el Düsseldorfer

La jugadora terrassenca Clara Ycart s’ha proclamat campiona de lliga amb el seu equip, el Düsseldorfer alemany. Es tracta de la seva segona lliga en els tres anys que ha estat a Alemanya. Tal com va anunciar fa un mes, la defensora jugarà la temporada vinent al CD Terrassa. Tornarà a la ciutat per fer un màster, però la temporada 2025-2026 té previst reprendre la competició alemanya.

El Düsseldorfer de Clara Ycart es va imposar a la gran final per 2 gols a 1 al Mannheimer. En semifinals, les de Düsseldorf van superar per un contundent 3 a 0 al Club An Der Alster.

Fa un parell de setmanes, Ycart i les seves companyes van eliminar als quarts de final el Harvestehuder en una eliminatòria a doble partit. A Hamburg van empatar a dos gols i es van imposar per “shoot-outs”, mentre que en el partit de tornada, a casa, van guanyar per 2 gols a 1.

La temporada 2023-2024 ha estat excel·lent per a Clara Ycart, que ha aconseguit anotar cinc gols a la lliga.

Clara Ycart va arribar al Düsseldorfer quan aquest equip acabava de guanyar la primera lliga de la seva història. En la seva primera temporada a Alemanya, la 2021-2022, es va proclamar campiona de lliga. El mateix any va guanyar la lliga de hockey sala, una modalitat molt practicada a Alemanya. La temporada següent va reeditar el títol de lliga de hockey sala.

To Top