Diners

Fluidra fitxa Jaime Ramírez com a nou CEO

Substituirà Bruce Brooks, que romandrà a l’empresa com a conseller no executiu

La multinacional vallesana Fluidra ha nomenat Jaime Ramírez com a nou conseller delegat de la companyia amb efectes a partir del pròxim 1 de juny, segons ha informat aquest dilluns la firma especialitzada en equips i solucions connectades en el sector de la piscina i “wellness”.

Bruce Brooks, l’actual conseller delegat de Fluidra, deixarà el seu càrrec el pròxim 31 d’agost i romandrà a la companyia com a conseller no executiu. Jaime Ramírez serà proposat per formar part del consell d’administració de Fluidra en la pròxima junta general ordinària d’accionistes i treballarà amb Brooks durant la resta de l’any per a garantir la transició.

L’empresa, amb seu a Sant Cugat del Vallès, ha explicat que aquest nomenament es produeix després d’un “exhaustiu” procés de planificació de successió dut a terme pel consell, al mateix temps que ha destacat que aquesta elecció arriba en el moment “adequat, amb l’activitat del sector normalitzada i en el qual la companyia prepara la seva pròxima fase de desenvolupament i expansió”.

Ramírez és membre del consell d’administració de Kimberly-Clark, corporació multinacional dedicada a productes per a la cura i la higiene personal. Al llarg de la seva carrera també va ser vicepresident executiu i president de l’empresa d’eines i emmagatzematge Stanley Black & Decker Inc, on “va dirigir un negoci amb una facturació de més de 10 mil milions de dòlars, liderant equips d’alt rendiment a escala mundial”, destaca Fluidra.

“Em sento honrat i il·lusionat d’unir-me a Fluidra i espero treballar juntament amb el consell d’administració i l’equip de la companyia per continuar impulsant el negoci i oferir valor als nostres clients, accionistes i comunitats”, ha assenyalat Ramírez.

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, ha expressat la seva “més profunda gratitud” a Brooks, atès que “el seu lideratge, la seva guia i el seu compromís indestructible han estat fonamentals per donar forma a l’èxit de l’empresa”. “Ara que el sector s’ha normalitzat, Fluidra ha de preparar-se per a la seva pròxima fase de desenvolupament i expansió. Confio que sota el lideratge de Jaime Ramírez continuarem prosperant i enfortint la nostra posició com a líder mundial en el sector de la piscina i el ‘wellness'”, ha comentat Planes.

To Top