Esports

“A les Palmeres hi som nosaltres”

El president del Jabac, Carles Mota, respon a Jordi Cuesta, president del Terrassa FC, que va dir que aquestes instal·lacions serien la solució a la falta de camps del seu club

A aquestes instal·lacions que reben el nom de les Palmeres la UFB Jabac i Terrassa gestiona un camp de futbol 11 i un de futbol 7 / ALBERTO TALLÓN

“El senyor Cuesta, o està mal assessorat o té una forma de pensar errònia”. Són paraules del president del Jabac, Carles Mota, arran de les declaracions de Jordi Cuesta, president del Terrassa FC sobre el tema del futbol base i la falta d’instal·lacions que, segons l’entitat terrassista, ha estat la causa que s’hagi de prescindir d’uns 300 infants de les seves categories inferiors. Concretament, Cuesta, va manifestar que “les instal·lacions de les Palmeres serien una excel·lent solució a aquesta manca de camps d’entrenament per al futbol base del seu club”.

“No pot dir que les Palmeres són la solució, quan a les Palmeres hi estem nosaltres, quan, a més, hi ha un procés judicial, quan, a més, hi ha un plec de condicions i una licitació i, quan això hagi sortit, ja veurem què passa”, assenyala Mota. El president del Jabac apunta que “si tu tens una instal·lació on te’n caben 500,doncs n’has de tenir 500. I si tu tens una instal·lació que te’n caben mil, doncs en podràs tenir mil”.

Mota també ha comentat que “tens la instal·lació que tens i el que no pots pretendre és quedar-te les instal·lacions dels altres. Cadascú té el que té i les seves concessions i és totalment lícit que cadascú les gestioni de la seva manera”.

Tot aquest recinte

Mota afegeix que “el senyor Cuesta ha de saber, en primer lloc, que les Palmeres i tot aquest recinte, es va fer per la inversió de la Fundació del Jabac, que allà es va gastar 9 milions d’euros. Les instal·lacions (inclòs el complex del Terrassasports), les vam pagar nosaltres”. També ha recordat que “al cap de 10 anys de signar la concessió hi ha un canvi, de forma unilateral, argumentant que ja no som el futbol base del Terrassa FC” i que des de l’Ajuntament “ens van prendre la concessió i ens van dir que havíem de pagar 24.735 euros mensuals, que segons pèrits judicials, no podem pagar”.

A Mota, el sorprèn que en la licitació per fer-se càrrec de la gestió d’aquest equipament, ara es demani una quantitat que no superaria als 2.000 euros, però al mes. “El que necessita el Terrassa FC és que la gent del futbol de la ciutat vagi a veure el primer equip, perquè la gent del futbol de la ciutat no el va a veure i no hi va per la manca de respecte i el menyspreu des del Terrassa FC als clubs de la ciutat”, afirma.

“A les Palmeres hi som nosaltres”
To Top