Triomf còmode del CN Terrassa per agafar avantatge en el “play-off”

Els de Dídac Cobacho no han donat opcions al CN Catalunya (17-6) en el primer matx de l’eliminatòria de semifinals del “play-off” per assolir l’última plaça que dona accés a Europa

/ LLUÍS CLOTET

Després d’acabar en cinquena posició a la fase regular, el CN Terrassa s’ha imposat clarament al CN Catalunya a la piscina de l’Àrea Olímpica en el primer partit de l’eliminatòria de semifinals del “play-off” per aconseguir l’última plaça europea la temporada vinent. El conjunt dirigit per Dídac Cobacho ha superat els barcelonins per un resultat de 17 a 6 i podria classificar-se a la final si guanya el segon partit de la sèrie (al millor de tres), que es disputarà aquest dissabte a les 18 hores a la piscina Sant Jordi, a Barcelona.

L’equip egarenc ha demostrat la seva superioritat des dels primers minuts de partit. Tot i això, aquest domini no s’ha vist reflectit en l’electrònic durant els primers vuit minuts, ja que el CN Terrassa només guanyava per 3 a 2. Els de Dídac Cobacho han encarrilat la victòria en un segon període en què han aconseguit un parcial de 6 a 2. Nacho Bargalló va ha estat decisiu en aquest tram, anotant per partida triple.

El jugador del CN Terrassa Nacho Bargalló ha estat el màxim anotador del partit, amb cinc dianes / LLUÍS CLOTET

El resultat era còmode al descans (9-4), però els terrassencs volien continuar demostrant que són clars favorits per passar l’eliminatòria. Així, a la represa no s’han refiat del CN Catalunya i s’han mostrat sòlids tant en l’apartat defensiu com ofensiu, arribant a l’últim període amb un resultat de 14 a 5. Amb el partit totalment sentenciat, el CN Terrassa també ha superat el seu rival en l’últim quart, amb un parcial de 3 a 1.

A priori, el CN Terrassa és l’equip favorit per assolir l’última plaça que dona accés a Europa. En aquest sentit, ha finalitzat la fase regular amb 14 punts de diferència sobre el seu perseguidor més directe: el CN Mataró.

El CN Sant Andreu, possible rival

En l’altre aparellament de semifinals, el CN Sant Andreu (setè classificat) s’ha imposat al CN Mataró (sisè) per un resultat ajustat de 8 a 9, fent un pas de gegant per poder sentenciar l’eliminatòria dissabte. A diferència del CN Terrassa, el conjunt barceloní disputarà el segon partit al seu feu, on podria certificar la seva classificació per a la final del “play-off”.