Esports

La manca de camps obliga el Terrassa a reduir el seu futbol base

L’entitat passarà de 1.100 jugadors a només 800

La manca d'instal·lacions ha obligat el Terrassa Fc a retallar dràsticament el seu futbol base / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La manca de camps d’entrenament ha obligat el Terrassa FC a prendre la determinació de reduir notablement el seu futbol base. El club terrassista, aproximadament, passarà de tenir uns 1.100 jugadors i jugadores entre el futbol base masculí i femení i el futbol sala a tenir-ne 800.

El club egarenc ha comptat aquests últims anys amb alguns camps auxiliars que li han permès acollir a molts més equips. Tot, a canvi d’un preu estipulat per aquests clubs concessionaris dels camps municipals. Les quantitats demanades per alguns d’aquests clubs de cara a la temporada 2024-2025 s’han considerat des del Terrassa FC com a inassumibles i fora de mercat i, per aquest motiu, aquesta opció s’ha descartat. Altres clubs ja van negar en el seu moment la possibilitat que alguns equips del futbol base de l’entitat terrassista entrenessin i juguessin a les seves instal·lacions.

Aquesta notícia i el fet que el club hagi hagut d’anunciar a molts dels seus integrants del futbol base no podran continuar la temporada vinent ha alertat a moltes famílies que han fet públic el seu enuig. El Terrassa FC, que havia rebut unes 450 peticions de proves per jugar en els seus equips la temporada 2024-2025, ha treballat per trobar solucions, però no ha trobat cap opció viable.

Diverses famílies han fet arribar la seva preocupació a l’Ajuntament. Representants del club es van reunir amb responsables del Servei d’Esports per tal d’intentar trobar una solució a la qüestió.

To Top