Esports

Un San Cristóbal ja salvat tanca la lliga

Arriba el conjunt de Cristian García amb els deures fets al darrer partit de la temporada. S’acomiada de la competició dissabte a les 18 hores al camp municipal de Badalona

El davanter del San Cristóbal Abde / LLUÍS CLOTET

Després d’haver encadenat tres victòries i un empat en les quatre darreres jornades, el San Cristóbal arriba al darrer compromís de la temporada amb els deures fets. Els de Cristian García s’acomiadaran de l’exercici completament salvats del descens directe i també de qualsevol perill derivat dels descensos compensats.

En el grup cinquè de la Tercera Federació han perdut ja la categoria la Rapitenca, el Castelldefels i el Vilafranca. Només hi haurà un descens compensat, ja que per bé que Manresa i Cerdanyola han baixat de Segona a Tercera, l’Olot, que es va proclamar campió de lliga fa diverses jornades, compensa un d’aquests dos descensos. Només els quatre últims, per tant, perdran la categoria. La darrera plaça de descens a la lliga Elit que queda per decidir serà per a la Pobla Mafumet o el Peralada. Els gironins, que visiten avui al Mollerussa, en tenen prou amb un empat per salvar-se.

Per bé que ha ocupat posicions de descens en diversos trams d’aquesta segona volta, el San Cristóbal pot acabar la lliga amb 46 punts, només dos menys dels que tenen actualment el Prat i el Tona, que aspiren encara en aquesta jornada a disputar la promoció d’ascens.

Ni Badalona ni San Cristóbal s’hi jugaran res en el duel que els enfrontarà aquest dissabte a les 18 hores al camp municipal de Badalona. En l’enfrontament de la primera volta, els parroquials es van imposar per un marcador de 3 gols a 1, amb dianes de Joao Victor i una d’Iván Cabellud.

Els amfitrions ocupen la quarta posició i tenen també els deures fets. Li treuen quatre punts als altres dos equips que aspiren a disputar la promoció d’ascens, el Prat i el Tona.

La falta de gol ha condicionat

Un dels aspectes que més ha perjudicat el conjunt de Cristian García, que no s’ha assegurat la permanència fins a la penúltima jornada, ha estat la falta de poder anotador. En 33 jornades, els de Ca n’Anglada han anotat només 33 gols, el que suposa una mitjana d’un gol a favor per partit. El seu màxim golejador és Mario Cantí, que ha marcat només quatre gols. En l’apartat defensiu, l’equip ha encaixat també gols amb massa facilitat. És el segon equip més golejat del grup amb 50 gols en contra, només superat per l’Escala, que n’ha rebut 58.

L’entrenador del San Cristóbal, Cristian García, afronta el matx d’aquesta tarda amb l’única baixa del migcampista Yeray Sabariego. El tècnic confia a acabar el més amunt possible una temporada en la qual s’ha transitat per sensacions ben diverses. Per a tots, les vacances són a tocar. Menys per als responsables tècnics de l’entitat, que treballen ja en la planificació de la temporada vinent.

To Top