Esports

Víctor Morales, primer jugador que renova amb el Terrassa FC

El club ha anunciat la continuitat del jugador de Cardedeu i la baixa de Jordi Cano, que encara tenia un any més de contracte

Víctor Morales en una acció del darrer partit de la lliga d’enguany del conjunt egaren davant de la Peña Deportiva / nebridi aróztegui

Víctor Morales és el primer jugador que ha signat la seva renovació de cara a la pròxima temporada. El Terrassa FC ja ha començat a moure’s i el director esportiu Miquel Ezequiel s’està reunint amb els jugadors de la plantilla per comunicar-los si es compta amb ells per a l’any vinent, atenent els desitjos del tècnic canari Chus Trujillo, que va ampliar el seu contracte amb el club terrassenc a finals del passat mes de gener.

Víctor Morales, que va fitxar pel Terrassa FC l’estiu de 2021, procedent del Granollers, és un jugador versàtil que pot actuar en diverses posicions. Tot i que, inicialment, el seu, lloc era al centre del camp, els diversos tècnics que ha tingut al conjunt terrassista l’han fet jugar de central i fins i tot de lateral dret.

El club ja havia anunciat oficialment que no continuaran la temporada vinent Dani Cervera, que va arribar l’estiu passat cedit per l’AD Alcorcón B, Babanzila Meshak, que va ingressar al Terrassa FC la temporada 2022-2023, i el porter Aitor Mújica, que va fitxar pel conjunt terrassista en el passat mercat d’hivern, procedent de l’AE Prat.

A la llista de baixes s’hi ha sumat el davanter Jordi Cano que, tot i que encara tenia una temporada més de compromís amb el club egarenc, ha arribat a un acord amb els responsables de la parcel·la tècnica per rescindir-lo. Les aparicions del jugador han anat decreixent des de l’arribada de Chus Trujillo i l’atacant ha buscat una sortida per trobar minuts en un altre equip. Com a gran record, deixa el gol de la victòria a l’eliminatòria de copa del Rei contra l’Albacete, que va suposar passar de ronda.

 

Altres amb contracte

Hi ha quatre jugadors més que tenen contracte fins al mes de juny de 2025, que tenen assegurada la seva continuïtat. És el cas dels defenses Diego Garzón i Jordi Palacios, el centrecampista canari que va arribar el passat mes de gener, Samu Casais, i el davanter Aythami Perera.

Entre els jugadors que el Terrassa FC vol que segueixin prioritàriament la pròxima temporada, molt segurament hi ha el porter Marcos Pérez, amb un excel·lent rendiment en les temporades que porta al club, Jofre Cherta, que s’ha destapat com un dels jugadors de més qualitat en el segon tram de la lliga, i Sergio Buenacasa, davanter realitzador que va arribar el mes de gener i que ha marcat set gols.

To Top