El Terrassa FC suma el punt que revalida la sisena posició final

Els de Chus Trujillo, en la darrera jornada de la lliga regular, han empatat amb una Peña Deportiva que també necessitava un punt per mantenir-se

Aythami ha gaudit d'una molt bona oportunitat a l'inici de partit, però l'ha malograt / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha empatat a un amb la Peña Deportiva a l’Estadi Olímpic i ha sumat el punt que li feia falta per classificar-se a la sisena plaça de la classificació. En l’última jornada de la lliga regular, els de Chus Trujillo han fet una primera part per resoldre a favor seu el resultat, però han fallat massa en atac.

Els terrassistes han sortit al terreny de joc molt actius i combinat bé les seves accions atacant. En el primer minut de l’encontre i després d’un error defensiu dels visitants, Aythami s’ha plantat sol davant del porter Edu Frías, però no ha pogut concretar la jugada de forma positiva.

Els de Chus Trujillo han dominat el joc amb autoritat i Gil Muntadas ha pogut marcar en un llançament de falta que ha refusat el porter dels eivissencs i, més tard, Sergio Buenacasa també ha disposat d’una bona opció per estrenar el marcador, però tampoc ha pogut definir la seva rematada amb èxit.

Quan millor estava el Terrassa FC, en el minut 21, s’ha avançat la Peña Deportva, que també necessitava un punt per assolir la permanència. El jugador visitant Tovar ha sabut aprofitar una badada defensiva de Soares per marcar el 0 a 1.

El Terrassa FC ha reaccionat bé davant d’aquest contratemps i Aythami, de cap, ha tornat a gaudir d’una bona opció, però no ha pogut marcar. També l’ha tingut Gil Muntadas, pot després, sense encert.

La segona meitat ha sigut més ensopida i amb més alternatives entre els dos equips. En el minut 55, i després d’una falta que ha llançat Gil Muntadas, Buenacasa, que abans havia tingut una ocasió per marcar, ha establert el que seria definitiu empat a un.

La igualada afavoria a tots dos equips de cara als seus objectius i això s’ha notat en la resta de minuts del partit. El joc ha baixat d’intensitat i hi ha hagut poques jugades per ressaltar fins a la conclusió del matx.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego, Soares (Toledo, m. 87), Víctor Morales, Palacios (Lucas Viña, m. 82), Samu Casais (Àlex Fernández, m. 87), Adri Lledó, Jofre (Pau Salvans, m. 70), Gil Muntadas, Buenacasa i Aythami (Dani Cervera, m. 82).