Festa Primavera Carrer Volta
Terrassa

El sol il·lumina les parades del Carrer de Volta

Els establiments del carrer de Volta han sortit al carrer per posar en valor el comerç local

El bon temps ha acompanyat la primera Festa de la Primavera organitzada pels comerciants del carrer de Volta. Sota el lema “Volta per volta”, els comerços locals han oferit una jornada plena d’activitats en aquest dissabte 4 de maig.

La fira ha coincidit amb el Primavera Soul, un mercat d’artesans organitzat per La Revolta que també ha omplert el carrer de botigues de productes fets a mà. Mar Herrera, és una de les artesanes convidades. Herrera treballa amb productes “zero waste“, és a dir, amb roba sostenible i productes reutilitzats.

Pel que fa a l’esdeveniment, Mar Herrera destaca la gran quantitat d’activitats proposades. L’artesana tèxtil fa èmfasi en una d’elles: “Hi haurà moltes activitats i música. Fins i tot es durà a terme una desfilada de moda d’una petita botiga. Crec que tot això atraurà a molta gent”. Es tracta de la desfilada d’Hemi Mata Atelier, amb Corinto, Dom Atelier, Terrassa Sports, Textura i This is Arts.

Altres activitats de la jornada són les narracions de contes, un taller de dibuix, un tast de vermut al restaurant La Revolta, l’espectacle de l’escola de dansa Triple Steep i fins i tot un sorteig de productes.

D’altra banda, Mar Herrera, qui fa poc temps que està a Terrassa, ha valorat molt positivament la iniciativa, ja que considera que “dóna vida als barris i al petit comerç” i “fa barri”. Sandra Carrera, il·lustradora, també ha col·locat la seva parada amb il·lustracions, làmines i quadres al carrer de Volta. Carrera ha desitjat que el dia vagi bé: “Espero que continuï fent aquest bon temps i que vingui molta gent. I vendre molt, també!”.

El sol il·lumina les parades del Carrer de Volta
To Top