Esports

Clausura de l’exercici del Terrassa FC a l’Estadi Olímpic

El conjunt de Chus Trujillo, amb un únic al·licient, conservar la sisena plaça de la classificació final, rebrà diumenge, a les 12 hores, a la Peña Deportiva

Els jugadors de l'equip egarenc saltant al terreny de joc de l'Estadi Olímpic / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC acaba la temporada diumenge rebent a l’Estadi Olímpic a l’equip eivissenc de la Peña Deportiva, en un matx on l’atractiu principal per als de Chus Trujillo és assegurar-se la sisena plaça de la classificació final de la lliga regular. Els terrassistes tenen 49 punts, tres de marge sobre els seus perseguidors, Espanyol B i Torrent. Un triple empat, en cas que els dos rivals guanyessin i els egarencs perdessin, no els beneficiaria gens, ja que en els enfrontaments directes entre els tres equips, és el que surt pitjor parat. Per tant, amb un empat, que també seria un resultat definitiu per als eivissencs en la seva lluita per fugir de la plaça de promoció per a la permanència, seria determinant per aferrar-se a la sisena posició.

Jaouad Erraji, lesionat de llarga duració, John Neeskens i Carlos Badal, que també arrosseguen molèsties, seran baixa per a aquesta cita, que començarà a les 12 hores, en horari unificat. Tres defenses que no hi seran, el que limita les possibilitats del tècnic per formar aquesta línia. Chus Trujillo, entrenador del conjunt terrassista, no va voler sentir ni parlar de suspicàcies entre els dos equips per sumar un empat que els convé als dos, va dir que “el que digui la gent m’és igual i tant nosaltres com ells sortirem a guanyar el partit, segur” i va afegir que “volem que l’aficionat marxi amb un bon sabor de boca i tractarem d’aconseguir els punts que ens permetin ser sisens”.

El tècnic canari va assenyalar que “m’espero un rival agressiu i haurem d’estar alerta” i va explicar que “el que parla molt bé de la competició és que, amb 44 punts, un equip encara no estigui salvat” Chus Trujillo considera que això “parla de què estem a un grup molt igualat i competitiu”.

Gil Muntadas va manifestar que “és cert que un empat ens aniria molt bé a tots dos equips, però nosaltres volem acabar la lliga amb bones sensacions i més davant de l’afició i sortirem a fer el nostre partit i a guanyar”. El jugador osonenc del Terrassa FC també va comentar que “quan no tens opcions d’arribar al que volies a principis de temporada, és difícil gestionar-ho”, i va afegir que, a la lliga quan perdones, “després és difícil”. Tot i això, l’atacant dels terrassistes va apuntar que “ens quedem amb la segona volta i que ho hem intentat fins al final”.

Junta d’accionistes

El Terrassa FC ha convocat una junta general extraordinària d’accionistes per al pròxim 3 de juny. Entre els punts a tractar hi ha l’aprovació del pressupost per a la temporada 2024-2025, l’augment del capital social, el nomenament de membres del Consell d’Administració, la revocació del càrrec de l’auditor de comptes i el nomenament del nou auditor i la modificació de l’article 2 dels estatuts socials per ampliar l’objecte social.

To Top