Comarca

Nou aparcament públic a Rellinars

A prop de l’Ajuntament i el Casal de Cultura

Ja s’ha obert al públic l’aparcament proper a l’Ajuntament de Rellinars i el Casal de Cultura. L’obra s’ha realitzat mitjançant una subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat i permet oferir places segures d’aparcament a l’entrada del nucli antic del poble i als edificis de l’Ajuntament i el Casal de Cultura.

Els treballs s’han fet en una parcel·la municipal d’uns 500 metres quadrats situada a la carretera de Terrassa, número 37. Segons la memòria de l’obra, s’han creat onze places d’aparcament, dues d’elles adaptades a persones amb mobilitat reduïda, i 5 places per a motos, i 6 espais per a bicicletes. L’espai disposa de dues zones d’aparcament a les dues bandes del carril central.

La primera zona d’aparcament (per a 9 places) se situa a tot el llarg del límit amb la parcel·la de la carretera de Terrassa 39B (a l’oest). La disposició és en bateria. La primera i l’última plaça són més amples per a poder afavorir la maniobra dels vehicles. La segona zona d’aparcament (per a 2 places adaptades) se situa en bateria.

To Top