Esports

Els Terrassa Reds passen a semifinals del “play-off”

L’equip egarenc va superar clarament els Telde Canes per 62 a 0

El conjunt terrassenc va ser molt superior al seu rival / Lluís clotet

Després de superar amb contundència al conjunt canari del Telde Canes als quarts de final del “play-off” de la Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA) de la Sèrie B, els Terrassa Reds tindran com a rival a les semifinals als Valencia Firebats. L’equip egarenc, amb un incontestable 62 a 0, van fer valdre la seva superioritat i van obtenir el passi a la següent ronda sense cap complicació.

El conjunt egarenc no va permetre cap alegria al seu adversari i van demostrar el perquè ha estat el millor equip de la fase regular. Els Terrassa Reds, que al final del primer quart ja guanyaven per un clar 21 a 0, van aconseguir un total de nou “touchdowns”. Els seus autors van ser Charlemagne Take, amb tres, Carlos Jiménez i Dandre Fuller, amb dos, mentre que Arnau Iglesias i William de la Cueva en van anotar un cadascun.

Les semifinals se celebren el cap de setmana de l’11 i el 12 de maig. A més de l’enfrontament de l’equip egarenc contra els Valencia Firebats, a l’altra semifinal es veuran les cares els Pinto Goldbats i els Valencia Giants. El rival dels Terrassa Reds ha accedit a les semifinals després d’imposar-se a domicili als Fuengirola Potros, per un resultat més ajustat de 22 a 29.

L’equip egarenc va ser molt superior als Telde Canes / Lluís clotet

Els Terrassa Reds passen a semifinals del “play-off”
To Top