Terrassa

Cinc dècades de Romería de Abruceneros de Terrassa

La festa se celebrarà el 4 i el 5 de maig a Torre Mossèn Homs

L'alcalde ha rebut l'Asociación Hermandad Andaluza de San José de Abrucena de Terrassa

L’Asociación Hermandad Andaluza de San José de Abrucena de Terrassa escalfa motors per a la celebració de la 50a Romería de los Abruceneros, que tindrà lloc a la ciutat el cap de setmana del 4 i el 5 de maig.

Aquest dijous a la tarda, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha rebut una delegació de l’entitat, encapçalada per la seva presidenta, Montse Olmos, que ha presentat el programa d’actes. Ballart ha estat acompanyat pel regidor de Cultura Popular i Cicles Festius, Joan Salvador, i la regidora adjunta de Cultura Popular i Cicles Festius, Montserrat Alba.

La festa tindrà lloc a Torre Mossèn Homs el i el 5 de maig, però abans, dimecres 1 de maig, se celebrarà una gala a l’Auditori Municipal amb actuacions de sardanes (amb el grup Amunt i Crits), quadre de ball del CCA Alcalà la Real y Comarca i Toni Torres, en una sessió presentada per Jessica Martín.

El programa del 4 i el 5 de maig

El cap de setmana, Torre Mossèn Homs s’omplirà d’activitats. Dissabte, rebuda a familiars i amics procedents d’Abrucena, a més de festa infantil i xocolatada, actuació de Diables de Terrassa, obertura de la capella del patró, San José, i sopar popular.

Moment d’una processó de la germandat / ARNAU ALCALA

Diumenge, 5 de maig, una cercavila amb l’Agrupación Musical San José i la Musimix obriran a les 10.45 hores una festa que continuarà amb la missa rociera, oficiada per Antoni Deulofeu, amb el Coro Rociero San José. Al migdia, Nerea Ventura Ordoño farà el pregó abans de l’elecció de les dames d’honor i la tradicional processó.

Després del dinar de germanor, amb una gran paella, se succeiran les actuacions musicals i una degustació de ponx i fruites seques. A les 21 hores, fi de la festa.

Abrucena és una localitat de la província d’Almeria de la qual procedeixen milers de terrassencs.

To Top