Terrassa

Alejandro Fernández: “Els resultats al País Basc no tindran una rellevància excessiva”

El president del Partit Popular a Catalunya s’ha pronunciat sobre els resultats de les eleccions autonòmiques al País Basc

El president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, candidat a la presidència de la Generalitat, ha visitat Terrassa i s’ha pronunciat sobre els resultats de les eleccions autonòmiques al País Basc: “Són escenaris totalment diferents i els resultats no tindran rellevància excessiva”. Fernández ha parlat del nacionalisme, que ha definit com “un projecte divisiu i nociu per a Catalunya, que distingeix entre els catalans de primera i els de segona”.

Ha afegit que s’ha de plantar cara “per defensar els drets i les llibertats dels catalans”. S’ha mostrat optimista davant les eleccions del proper 12 de maig, i ha afirmat que “podria ser el primer cop en què el bloc independentista no suma majoria absoluta”. La portaveu del grup municipal, Marta Gimenez, ha mostrat el seu suport al candidat i ha exposat que “aquestes eleccions són crucials per a la ciutat de Terrassa”.

To Top