El CN Terrassa femení cau golejat en el derbi de waterpolo

Les de Xavi Pérez han perdut per 16 a 8 davant el CN Sabadell a les instal·lacions de Can Llong

El CN Terrassa femení ha perdut per un resultat de 16 a 8 en el derbi de waterpolo davant el CN Sabadell, disputat aquest dimecres a les instal·lacions de Can Llong en el partit corresponent a la dinovena jornada de Divisió d’Honor. Tot i la derrota, les egarenques es mantenen en una quarta plaça que li donaria la classificació pels “play-off” pel títol quan resten tres jornades de lliga.

La igualtat ha predominat en un primer quart en què només ha anotat un gol cada equip. Piralkova ha fet el primer per a les egarenques, resultat que han aguantat fins l’últim minut del primer període, quan les locals han empatat el matx. En el segon tram de partit, la tònica ha canviat completament i el CN Sabadell ha augmentat el seu ritme annotador amb tres dianes consecutives. Piralkova ha intentat reduir distàncies, tot i que les sabadellenques s’han mostrat molt efectives en l’apartat ofensiu per arribar al descans amb un resultat favorable de 7 a 4.

En la represa, les sabadellenques han estat superiors i han fet cinc gols consecutius, abans que Cuenda i Ten Broek retallessin distàncies per al conjunt egarenc (12-6). En l’últim quart, el CN Sabadell ha ampliat encara més la seva diferència en l’electrònic per acabar imposant-se per 16 a 8.